UPDATE Pericol pentru copiii și cetățenii din Constanța!

 
Dacă în urmă cu o lună vă prezentam faptul că în intersecția din zona ICIL este un panou electric din care ies fire neizolate și siguranțe, astăzi această situație a rămas neschimbată. Panoul electric se află în imediata apropiere a Școlii 24 din Constanța, lucru care este un pericol nu doar pentru copii i și pentru restul cetățenilor ce tranzitează zona.
 
Rezolvarea problemei ar putea să nu stea în mâinile reprezentanților ENEL, stâlpul putând fi chiar în posesia administrației locale.  

Un cetățean din Constanța ne-a semnalat această problemă în urmă cu o lună când am publicat un articol prin care anunțat că panoul electric este un pericol pentru multă lume.  
 
„Este un pericol deosebit la prima ploaie sau pentru un copil, fiind plasat exact pe mijlocul trotuarului și în plus este și Școala 24 în imediata apropiere. Acest lucru a fost sesizat Primăriei acum mai bine de 1 lună și jumaătate și s-au luat 0 măsuri”, spune Alexandru Ionescu.

Potrivit reprezentanţilor ENEL, se va lua luni legătura cu echipele de lucru pentru a identifica panoul și a vedea dacă este sau nu în posesia ENEL.  

UPDATE 1, ora 19.52
 
Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a semnalat că acesta ar fi panoul care alimenta reţeaua electrică a liniei de tramvai 100. Pe măsură ce vom mai afla informaţii, le vom publica.

 
Citește și: În zona ICIL ar fi de mai bine de o lună un panou electric din care ies fire neizolate

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Panoul electric ce prezenta un pericol pentru copiii și cetățenii din Constanța este schimbat (gelerie foto)

08 Mar 2016 2092

Cum a fost remediat un potenţial pericol pentru copiii și cetățenii din Constanța

07 Mar 2016 2329

În zona ICIL ar fi de mai bine de o lună un panou electric din care ies fire neizolate

03 Feb 2016 1515