UPDATE 1. Pericol pentru pietoni Un balcon de pe strada Lahovari a căzut (galerie foto+video)

Cu puțin timp în urmă, balconul unui bloc situat pe strada Lahovari s-a desprins și a căzut. La fața locului au ajuns oamenii legii și o mașină a ISU Dobrogea. Vom reveni cu amănunte!

Este vorba despre clădirea situată pe strada Lahovari, colt cu Călăraşi. Imobilul aparţine DGASPC Constanţa.

„Clădirea este Consiliului Județean dar este în administrarea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului și este ocupată abuziv. Clădirea este expertizată și propusă spre demolare. Suntem în curs de achiziție a lucrărilor de demolare, luni are loc dechiderea ofertelor. Pentru evacuare am fost nevoiți să apelăm la instanță pentru că nu am reușit să îi convingem pe cei care au ocupat-o abuziv. Noi am mai evacuat o dată clădirea în urmă cu câțiva ani, când s-au dat în folosință lotul doi de locuințe la Henry Coandă, dar între timp au venit alții. Astăzi s-a desprins o bucată din balcon, a căzut jos și pentru a nu crea probleme și să avem alte necazuri, am apelat la cei de la Confort Urban care au venit și au demolat restul de balcon. În cel mai scurt timp, probabil o săptămână, clădirea va fi demolată“, a declarat directorul general al DGASPC Constanța, Petre Dinică.


UPDATE 1, ora 16.25

Vezi

Oficial despre balconul căzut de la intersecția străzilor Călărași și Lahovari, din Constanța (galerie foto)

Sursa foto: ZIUA de Constanta



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Balcon prăbușit în Vaslui!

16 Nov 2020 1975

Constanţa. Pericol în Peninsulă. O bucată din balconul unei clădiri istorice s-a prăbuşit în afara zonei de protecţie (galerie foto+video)

17 Nov 2017 4346

La un pas de tragedie! Balcon prăbuşit pe Ion Lahovari! Ştiţi câte clădiri degradate din Constanţa ne pun în pericol în orice moment? (galerie foto + video)

12 Nov 2016 4792

Oficial despre balconul căzut de la intersecția străzilor Călărași și Lahovari, din Constanța (galerie foto)

11 Nov 2016 2478