„N-am nicio apăsare" Pesedistul Răducu Popescu a demisionat din Consiliul Local Constanţa

Social-democratul Răducu Popescu a demisionat din Consiliul Local Municipal Constanţa.

„Mi-am dat demisia din motive personale”, a declarat Răducu Popescu. Întrebat dacă a avut vreo diverenţă de opinie, vreun conflict cu vreunul dintre colegii săi, Popescu a afirmat că nu este vorba despre aşa ceva. "Nu m-am certat cu nimeni. N-am nicio apăsare, nicio dispută"-
Răducu Popescu a precizat însă că nu ia în calcul demisia şi de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
Amintim că Răducu Popescu este unul dintre social-democraţii care, atunci când s-a votat pentru (ne)constituirea CLM Constanţa ca parte civilă în dosarul în care Radu Mazăre este cercetat pentru retrocedările din Mamaia, a ieşit din sală. Popescu a declarat însă că nu acesta este motivul care a condus la demisia sa din Consiliul Local. "Aveam tren la ora 14.00, plecam la un eveniment, nu mai puteam să stau", a precizat acesta.
În ceea ce priveşte succesorul lui Popescu în CLM Constanţa, Marcela Enache, secretarul municipiului Constanţa, a precizat că este vorba despre următorul propus pe lista USL (ULS). Amintim că lista de candidaţi pentru alegerile locale din 2012 a fost din partea USL. Problema este însă că acest USL nu mai există. Dacă în CLM se va valida un supleant de pe lista USL, va fi nevoie, susţine Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, atât de semnătura PSD, cât şi de cea a PNL.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspectorul şcolar general Răducu Popescu a demisionat din Consiliul Local Constanţa

09 Apr 2015 2872