UPDATE Piatra Neamț. Incident la concertul trupei Carla's Dreams. Mai multe persoane au leșinat. Ce spune trupa despre concertul de la Constanța

În urmă cu puțin timp, membrii trupei Carla's Dreams au postat pe pagina lor de Facebook următorul anunț:

”Am oprit concertul din Piatra Neamt.
Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii.
Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta.
Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la "mall" si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz.
De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!
Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV!
Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare.
Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata!
Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda.
Post fara poza. Si prima data Va rugam -
SHARE! Sa raspunda!”

Reacțiile nu au întârziat să apară

Așa se face că la puțin timp de la postarea anunțului internauții au început să comenteze unul fiind mai interesant. 
Astfel, Oli Mocanitza, scrie, referitor la concertul pe care trupa îl va susține, azi, într-un centru comercial din Constanța: ”Speram sa nu se întâmple la fel și la Constanța. Cu siguranță multa lume va așteaptă mâine . Ar fi păcat sa existe evenimente neplăcute născute doar din dorința de a va vedea și asculta. O seara buna și sper ca totul sa se fi terminat cu bine pentru toată lumea...”
Iar Carla's Dreams răspunde tuturor: Nu se va ține dacă nu vor fi condiții pentru public. Nici la Constanța nici oriunde în altă parte.

După care în discuție intervine si Lucian Cristescu: ”Ma intreb si eu asa... Oare asta nu era treaba supermanagementului vostru global si international sa stabileasca prin contracte? De exemplu in loc sa faceti pe desteptii ca maine la Constanta daca nu o sa fie ok nu o sa se tina, ar fi fost decent un raspuns de genul "Echipa noastra s-a asigurat deja ca e totul bestial acolo". 
Altfel, da, am inteles, facem fite pana cand chiar toata lumea ne ia in serios. Good job! Salutari lui Chilian”.

UPDATE 1, ora 11.26

Reprezentații ISU Neamț au precizat, într-un comunicat de presă, că ei au oprit concertul împreună cu organizatorii. Într-o altă postare pe pagina lor de socializare, membrii formației susțin o altă variantă: „Există înregistrări video. Nu s-a apropiat nimeni! Am chemat de câteva ori organizatorii!! Am oprit concertul când am văzut două persoane la rând (o fată minoră îmbrăcată în alb și o doamnă mai în vârstă - scoase fără cunoștință din public). Declarațiile date de autorități vor fi verificate. Sperăm (suntem siguri de fapt) că în România există astfel de autorități de control OBIECTIV. «ISU a stopat concertul»... Vai de capul nostru al tuturor...”, scriu reprezentanții trupei Carla's Dream pe pagina de socializare a formației.
 
De asemenea, precizăm că subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț a declarat că managerul formației a depus o reclamație la Poliție în care sesizează organizarea deficitară a concertului.
 
La concertul Carla's Dream au fost prezenți peste 2.000 de oameni.





 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.