Pictate manual de artistul plastic italian Mauro Drudi, Șase sticle unicat de vin Gesti, lansate de Pasticceria D'Italy din Mamaia (galerie foto)

Eveniment inedit, ieri seara, la Antica Pasticceria D'Italy din stațiunea Mamaia Mord. Sub sloganul „ARTE e VINO” și într-un cadru intim, vineri seara, au fost lansate şase sticle unicat de vin Gesti, pictate manual de Mauro Drudi, cunoscut artist plastic italian.

Compania Gesti are o tradiţie de peste 50 de ani în producţia de vinuri, desfăşurându-şi activitatea în inima ţinuturilor mediteraneene, unde localităţile rurale sunt înconjurate de bogate podgorii. Enio Ottaviani, fondatorul companiei, şi nepoţii săi au reuşit să reînnoiască întregul proces de producţie, păstrând nealterate toate calităţile premium ale vinurilor fine. Invitatul special al serii a fost cunoscuta interpretă de muzică pop şi dance Annes, care, alături de formaţia sa, a încântat audienţa cu piese proprii, precum şi cu hituri internaţionale. Atmosfera relaxantă, discuţiile între prieteni, muzica live, de calitate, toate în compania unui pahar de vin, au făcut dintr-o simplă seară de vineri un sfârşit de săptămână perfect.

Maraton de evenimente

De asemenea, pe 26 iunie, la la showroom-ul din bulevardul Mamaia nr. 292, divizia Food & Beverage a companiei a organizat Snack Bar Italia, în cadrul căruia a propus un nou concept proprietarilor de localuri, adresându-se, în special, beach-barurilor, lounge-urilor şi teraselor care îşi doresc să servească clienţilor o masă rapidă, consistentă şi sănătoasă.

De la croissante până la baghete şi mini-pizza şi chiar pâine de casă, toate importate de la cei mai cunoscuţi distribuitori italieni de semipreparate congelate de pe piaţa internaţională, toate aceste produse au două lucruri un comun: sunt gătite din ingrediente naturale, de calitate, şi sunt gata de servire în doar câteva minute. Printre noutăţile recomandate de italieni şi prezentate ieri de grupul Horeca se numără şi snacksurile şi sosurile Fox, perfecte pentru a acompania o seară între prieteni, alături de băuturile preferate.

În cadrul seriei de evenimente marca Horeca, a mai avut loc şi lansarea berii artizanale Viola, pe 26 iunie, la Filicori Zecchini din Constanţa. Foarte populară în Italia, berea artizanală Viola a fost lansată, joi seara,  într-o nouă prezentare, la Filicori Zecchini de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa. Noua sticlă de bere blondă Viola, de 355 de mililitri, a fost vedeta serii.

Născută din dorinţa fondatorului său, Maurizio Arduini, de a aduce un omagiu trecutului său prin intermediul unui produs original, fabrica de bere artizanală Birra Arduini a devenit producătoarea uneia dintre cele mai căutate beri din lume. Berea tradiţională italiană Viola este comercializată în toate localurile Filicori din România de aproximativ cinci ani, producătorul fiind unul dintre partenerii importanţi ai companiei.

Partenerii Filicori provin din 34 de ţări, compania italiană dezvoltând cu aceştia solide relaţii de afaceri. Pentru a atinge gustul perfect şi inconfundabil, Maurizio Arduini s-a consultat cu numeroşi experţi ai domeniului, astfel încât s-au ales diferitele varietăţi de malţ de orz, tipuri de hamei, cules din toate colţurile lumii, dar şi tehnica exactă de fermentare, potrivită fiecărui fel de bere Viola.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.