Piese de excepţie expuse la Muzeul de Artă Au aparţinut soţilor Ceauşescu, soţiei lui Konstantinos Karamanlis sau lui Gheorghiu-Dej (galerie foto)

La Muzeul de Artă Constanța au fost expuse piese de excepţie, ce vor face obiectul unei licitaţii organizate în acest weekend în Mamaia.

Până vineri, constănţenii şi turiştii au şansa să vadă la Muzeul de Artă ceasul Tressa pe care l-a purtat Nicolae Ceaușescu până în ultima clipă a vieţii, dar şi să afle ce cadou extravagant a primit Gheorghe Gheorghiu-Dej cu ocazia aniversării a 50 de ani. Este vorba o cupă de argint al cărei preţ de pornire este de 20.000 de euro în cadrul licitaţiei din acest weekend.

Cei prezenţi la expoziţie vor putea descoperi şi cum arăta luxul în garderoba Elenei Ceaușescu.

Un colier de 80.000 euro, care a aparținut soției lui Konstantinos Karamanlis, președintele Greciei de două ori, se află şi el expus.

Piesele excepționale ale Licitației Eleganță & Vanitas și ale celei de Marine și marinărit aparţin Artmark şi sunt expuse la Muzeul de Artă Constanţa începând de astăzi, 22 iulie, și până joi, 24 iulie, iar de vineri, 25 iulie, până duminică, 27, acestea se vor afla la Hotel Vega Mamaia.

Precizăm că licitaţiile vor avea loc la Hotel Vega din Mamaia, pe 27 iulie, de la ora 20.30.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.