Plaja Terapeutică din stațiunea Mamaia atrage ca un magnet turiștii lipsiți de bun simț. Cum au fost surprinse două turiste

Plaja Terapeutică din stațiunea Mamaia, un proiect unic în România și destinat copiilor cu nevoi speciale continuă să fie ținta turiștilor lipsiți de bun simț care, cu toate că plaja este liberă, aleg să folosească mesele destinate olăritului sau picturii drept șezlonguri. 

Grav este că în momentul în care li se atrage atenția, turiștii devin recalcitranți și nu înșeleg că se pot bronza și relaxa și în alte zone decât cele destinate copiilor cu nevoi speciale. 

Un astfel de caz a fost semnalat de cel care a inaugurat acest sector de plajă, ADrian Gemănaru. Acesta a surprins două turiste care se bronzau fără nicio jenă pe mesele instalate pentru activitățile micuților. 

”Români lipsiți de prejudecăți #PlajaTerapeutica
 
Acel moment când plajă este complet goală și tu alegi să te sui pe masa de pictură și olărit pentru a te bronza.
 
Spațiul este delimitat și inscripționat. Este de ușor de înțeles pentru orice turist la ce folosește respectivă masă.  
 
Greu de găsit o explicație logică: să ai tot nisipul și plajă la dispoziție doar pentru ține și tu să alegi să faci plajă pe niște scânduri.  
 
Să străbați sute de km, să plătești o mulțime de bani, să aștepți un an de zile concediu la mare și la final când ai ajuns pe litoral să te urci pe masă de terapie a copiilor cu nevoi speciale. Cu adevărat un record greu de egalat. 
 
Vestea bună: masă a rezistat” - este mesajul transmis de Adrian Gemănaru. 


Reamintim că vara aceasta mai multe astfel de incidente au avut loc în sectorul de plajă destinat micuților cu nevoi speciale. 


Sursa foto: Facebook/Adrian Gemănaru

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Adrian Gemănaru, preşedintele Centrului Psihologic „Marea Neagră“ „Plaja Terapeutică din staţiunea Mamaia este o plajă senzorială, o zonă adresată simţurilor umane“

30 Aug 2018 3987

Apel disperat! Au fost furate tobele africane de pe plaja terapeutică din Mamaia

28 Aug 2018 4462

Trei persoane care au consumat băuturi alcoolice pe plaja terapeutică din Mamaia, sancționați de poliția locală

27 Jul 2018 1579

Senatorul Mihu, de la PSD, interpelare în legătură cu proiectul „Plaja terapeutică“

14 Mar 2018 2019