UPDATE. Planul Roșu de Intervenție activat în Teleorman după un grav accident. Un microbuz de călători implicat. O persoană a decedat

Un teribil accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Teleorman, în zona localității Bujoreni. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, iar bilanțul este unul sumbru. O persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite.
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, a fost activat Planul Roşu de intervenţie având în vedere numărul mare de victime. 
 
La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie. 

UPDATE. 2

O persoană a decedat, nouă răniţi au fost duşi la spital, unul dintre ei fiind transportaţi cu elicopterul la Bucureşti, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, în urma accidentului de joi dimineaţa de pe DN 6 din zona localităţii Bujoreni, informează ISU Teleorman, transmite Agerpres.ro
 

''Bilanţ final accident: 15 persoane implicate în accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Judeţean Alexandria, 3 la spitalele din Bucureşti (1 cu elicopterul şi 2 cu ambulanţele de terapie intensivă ale ISU MB) şi 1 persoană decedată (şoferul autoturismului)'', precizează ISU Teleorman.

 
În urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie.
 
Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul. Persoana decedată în accident este şoferul autoturismului.
 
''În microbuz se aflau 12 persoane. Forţele de intervenţie au fost suplimentate pe timpul operaţiunilor de salvare, la faţa locului ajungând 5 ambulanţe SAJ, 4 SMURD, 1 ATPVM (autospecială pentru transport personal şi victime multiple, n.r.) şi un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operaţiunile medicale şi a asigurat triajul persoanelor rănite'', informează ISU Teleorman.


UPDATE. 1

Una dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN 6, produs joi în zona localităţii teleormănene Bujoreni, a fost transportată la spital, restul răniţilor primind ajutor medical la faţa locului, iar o persoană a decedat, informează IGSU citat de Agerpres.ro.
 
Conform sursei citate, persoana decedată este şoferul autoturismului implicat în accident.
 

"Opt persoane sunt rănite, dintre care o persoană a fost preluată de SAJ şi este în drum spre spital, iar şapte sunt asistate la faţa locului. În microbuz se aflau 12 persoane", informează IGSU.

 
Conform IPJ Teleorman, şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz.

 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 530

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 394

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 531

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1230

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 465

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 367

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 239

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 229

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 12

17 Apr 2024 222

Accident rutier între localitățile Jurilovca și Babadag, județul Tulcea. O persoană, rănită

15 Apr 2024 512

UPDATE. Județul Constanța Trafic rutier oprit în localitatea Castelu în urma unui accident rutier (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 1848

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 2B

15 Apr 2024 303

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 1H

15 Apr 2024 241

ISU IalomițaDetașamentul de pompieri Urziceni a intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Cotorca,

15 Apr 2024 380

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 56 A

15 Apr 2024 239