PNL Constanta nu abdica. Dragomir are planuri mari pentru 2010

pnl-sigl1a.jpgPentru liberalii de la malul mării a devenit o tradiţie ca în cea de-a treia zi de Crăciun să se întâlnească şi să sărbătorească împreună apropierea finalului de an. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Restaurantul Colonadelor a fost asaltat de membrii PNL. Un prilej bun pentru toţi de a despica firul în patru la un pahar de vin şi într-o atmosferă destinsă.

După o scurtă perioadă în care se întrevedea, în opnia conducerii PNL, o posibilă revenire la putere a partidului, liberalii încep anul 2010 tot în opoziţie. Pe unii decizia i-a mâhnit, alţii au considerat-o o oportunitate de a se întări, de a se organiza mai bine şi de a pregăti, din timp, competiţiile şi competitorii alegerilor din 2012. În cea din urmă categorie se încadrează şi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. El este convins că anul viitor va fi benefic pentru liberali în sensul că îşi vor putea identifica şi pregăti pe îndelete candidaţii pentru alegerile locale...deocamdată. În paralel, până la Congresul PNL, la nivelul tututor filialelor vor avea loc alegeri interne pentru desemnarea structurilor de conducere pentru perioada următoare. Încrezători în potenţialul lor, liberalii consideră că echipa PNL Constanţa se va consolida şi, până la testele electorale viitoare va reuşi să se prezinte cu oameni noi care să crească numărul potenţialilor votanţi. „În politică nu se construieşte uşor. Trebuie să ai multă răbdare şi încredere", susţine Dragomir. Astfel, conducerea PNL Constanţa a decis ca, încă de anul viitor, să înceapă promovarea aspiranţilor la mandatele de primari, consilieri locali sau judeţeni. Pentru Dragomir 2010 reprezintă anul în care se vor forma echipele, se vor prezenta candidaţii şi se va demara elaborarea strategiilor de campanie menite să atragă electoratul de partea PNL. Asemeni oricărui partid care se respectă, unul din obiective vizează câştigarea mandatui de primar al municipiului Constanţa. Dragomir nu s-a ferit să recunoască faptul că, încă de pe acum, se poartă discuţii cu potenţiali candidaţi din partea PNL pentru Primăria Constanţa. Liderul PNL susţine că persoana care va încerca să preia frâile municipiului reşedinţă de judeţ ar putea proveni din rândul celor înrolaţi recent în partid, ,,este o persoană cu notorietate'', iar numele său ar putea fi dezvăluit abia la şedinţa Adunării Gednerale a filialei municipale a PNL Constanţa care, în principiu, ar urma să aibă loc primăvara viitoare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

surmelis argentina pusa

28 Dec, 2009 19:08

PNL-ul de Constanta este cel mai NENOROCIT partid de dreapta ,care l-am intalnit pana acum. Va sa zica asta a fost ideea ,in final??? Sa-l da-ti la o parte pe primarul RADU MAZARE si sa va bagati voi COADA . NICIODADA!!! Constanta nu va fi condusa de un LIBERAL NEO-LEGIONAR,chiar daca este nou in partid. PARTIDUL PNL este plin de HOTI SI ESCROCI : TARICEANU,IONEL CHIRITA ,DINU PATRICIU,etc.

surmelis argentina pusa

28 Dec, 2009 19:08

PNL-ul de Constanta este cel mai NENOROCIT partid de dreapta ,care l-am intalnit pana acum. Va sa zica asta a fost ideea ,in final??? Sa-l da-ti la o parte pe primarul RADU MAZARE si sa va bagati voi COADA . NICIODADA!!! Constanta nu va fi condusa de un LIBERAL NEO-LEGIONAR,chiar daca este nou in partid. PARTIDUL PNL este plin de HOTI SI ESCROCI : TARICEANU,IONEL CHIRITA ,DINU PATRICIU,etc.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 411

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 443

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 685

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 583

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 542

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 776

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 558

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 662

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 713

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 526

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 582

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 556

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 787

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14213