PNL propune UDMR o alianţă pe termen lung, de cel puțin 10 ani

 
UDMR va alege astăzi noua conducere a partidului, în cadrul Congresului programat la Cluj. Kelemen Hunor, actualul preşedinte, este singurul candidat la şefia UDMR.

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga, prezent la Congres, le-a oferit „prietenilor" din UDMR o înţelegere pentru 10 ani, informează B1 Tv.

„Bine ne-am regăsit dragi colegi din UDMR, cei care cu adevărat reprezentaţi interesele maghiarilor din România. Aş vrea să-i felicit în special pe doi oameni: Marko Bela şi Kelemen Hunor, cu care am avut o colaborare foarte bună. Mesajul meu este să lucrăm împreună: noul PNL cu noul UDMR. Vă propun să punem bazele unui parteneriat pe termen lung, de cel puţin 10 ani. Avem experienţa unei colaborări foarte bune, atât la Putere, cât şi în Opoziţie. Aţi decis să ieşiţi de la guvernare. Nu aţi trădat pe nimeni, a fost o decizie după votul din 16 noimebrie. Votul dat de alegătorii maghiari nu a avut doar o conotaţie negativă. Majoritatea covârşitoare a alegătorilor maghiari au dat un mesaj de susţinere pentru Klaus Iohannis. Chiar proprii dvs alegători vă invită în acest parteneriat. Nu am venti azi să vă invit la guvernare, ci vă propun o colaborare serioasă. Este un pas prin care şi unii, şi alţii dovedim că ţinem cont de mesajul alegătorilor", le-a transmit Vasile Blaga maghiarilor, potrivit B1 TV



Sursa: B1 TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.