Podul de la Cernavodă traversat cu bicicleta în tandem la înălțime. Cum a fost surprins „Balaurul din Carpați“ (video)

Flaviu Cernescu, cunoscut ca „Balaurul din Carpați“ a bifat de curând o nouă aventură la mare înălțime. Mai exact, tânărul din Banat a mers împreună cu soția lui cu bicicleta tandem (cu două locuri) pe „un tronson de metal din structura podului de la Cernavodă, care traversează fluviul Dunărea. Cei doi au străbătut astfel un tronson de metal de aproximativ 500 de metri lungime și un metru lățime. Evenimentul a fost filmat și imaginile au fost postate pe contul de Facebook a lui Flavius Cernescu.
 
Flaviu Cernescu nu este la prima aventură de acest fel. Fascinat de aventuri la înălțime, tânărul din Banat a ales să urce îmreună cu soția sa să urce pe cel mai înalt coș de fum din România pentru a realiza o înregistrare a nunții lor. Au ales Baia Mare unde coșul de fum este situat la peste 350 de metri înălțime.
 
Flaviu Cernescu este un tânăr din Bocșa, Caraș-Severin, pasionat de aventuri la mare înălțime. Acesta a surprins după ce a jucat șah cu un prieten, la aproape 300 de metri înălțime. Conform tion.ro, a pierdut partida și a fost nevoit să facă flotări, sprijinit pe construcția de fier de deasupra coșului, în timp ce prietenul lui s-a jucat cu un YoYo.
 
De asemenea, Flaviu Cernescu s-a cățărat pe turnuri sau coșuri de fum scoase din uz, a jonglat, le-a traversat sau a dormit în hamac pe ele.

Sursa foto-video: Facebook/Flaviu Cernescu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.