UPDATE. Poliția a folosit armamentul Percheziții în mai multe localități din județul Constanța

In noaptea trecuta politistii constanteni impreuna cu cei de la Serviciul Transporturi si ai Directiei de Operatiuni Speciale au realizat un flagrant al unui grup de  persoane care sunt banuite de furturi de animale.

Au fost surprinsi 5 barbati dupa ce sustrasesera peste 38 de ovine de la o stana din Targusor-Dorobantu si unde il agresasera pe cioban.
S-a facut uz de arma in plan vertical, fara a se inregistra victime sau pagube materiale.
Acum se efectueaza 16 perchezitii domiciliare in Medgidia, M Kogalniceanu si in alte localitati din judetul Constanta.

UPDATE, ora 09.00
În continuarea acţiunii, poliţiştii efectuează, la această oră, 16 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor fapte de acest gen.
 
Din cercetări, a reieşit că mai multe persoane, constituite într-o grupare infracţională, ar fi sustras în ultimele luni câteva sute de animale de la stâne de pe raza judeţului Constanţa, pe care le-ar fi sacrificat şi vândut la diferite abatoare.

UPDATE, ora 11.10
Din cercetări, a reieşit că bărbaţii, constituiţi într-o grupare infracţională, ar fi sustras în ultimele luni câteva sute de animale de la stâne de pe raza judeţului Constanţa, pe care le-ar fi sacrificat şi vândut la diferite abatoare.
 
De asemenea, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Constanţa efectuează cercetări faţă de cei 6 bărbaţi pentru documentarea mai multor furturi din vagoane şi componente de la infrastructura feroviară.
 
În prezent, cei în cauză sunt audiaţi de poliţişti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.