Poliţia Deltei Dunării Peşte proaspăt, ambarcaţiuni şi plase de pescuit, confiscate de la braconieri

Peste 770 de kilograme de peşte proaspăt, două ambarcaţiuni, 18 plase de pescuit şi alte ustensile au fost ridicate în vederea confiscării de poliţişti, în timpul unei acţiuni desfăşurate în zona Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, transmite Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
 
În perioada 14 – 18 iulie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Ordine Publică – IGPR, poliţiştii Serviciului de Poliţie „Delta Dunării” au verificat 56 de persoane, 25 de ambarcaţiuni şi cinci autoturisme.
 
Poliţiştii au constatat cinci infracţiuni, dintre care patru privind pescuitul şi acvacultura şi una la regimul transportului naval, fiind cercetate patru persoane. De asemenea, poliţiştii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.500 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării 771 de kilograme de peşte proaspăt (biban, caras, crap, şalău, ştiucă), două ambarcaţiuni, trei motoare de ambarcaţiune, precum şi 18 plase de pescuit, în lungime totală de 900 de metri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant în Delta Dunării! Cinci sturioni, descoperiți de polițiști în plasele braconierilor (VIDEO)

25 Aug 2023 2851

Dotări performante pentru Serviciul Poliția Deltei Dunării

11 Jun 2015 2091