Poliţiştii locali au acţionat pentru menținerea curățeniei în Constanţa. Ce amenzi au aplicat (galerie foto)

În cursul zilei de  04 octombrie, politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe raza de competență pentru: menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, etc.

Lucrătorii instituției au constatat 1 infracțiune și au aplicat 201 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.310 lei .

In intervalul orar 14:00 – 17:00, polițiștii locali din cadrul serviciilor de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în continuare în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, dar și în perimetrul unității medicale și au aplicat 20 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 1.425 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun; H.C.L nr. Constanța nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în permanență în atenție acest gen de activități și vor interveni cu prioritate pentru respectarea normelor legale în vigoare și în alte unități sanitare.

Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a –i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de curățenie, ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.

Sursă foto: Poliţia locală Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliţiştii locali au acţionat pentru menținerea curățeniei în Constanţa. Ce nereguli au constatat (galerie foto + video)

27 Oct 2018 1620

Constanţa Controalele Poliţiei Locale pentru urmărirea menținerii curățeniei și liniștii publice. Ce amenzi au fost aplicate (galerie foto)

17 Oct 2018 2053

Amenzi aplicate de Poliţia Locală pentru nerespectarea climatului de curăţenie în Constanţa (video)

02 Oct 2018 2041

Ce au descoperit polițiștii locali pe strada Progresului din cartierul KM 4-5 municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi (galerie foto)

29 Sep 2018 2798

Amendă usturătoare pentru un bărbat din Constanța care făcea grătar pe strada Oborului. Ce alte nereguli au mai constatat și sancționat polițiștii locali (galerie foto)

29 Aug 2018 2023

Ce au descoperit polițiștii locali pe strada Zefirului din municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi

29 May 2018 1402