Polițistul Marian Godină ar fi ratat admiterea la Academia de Poliție. Pe cine consideră vinovat pentru eșec

Cel mai celebru polițăist din România, Marian Godină susține că a ratat, din nou, admiterea la Academia de Poliție. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care își asumă eșecul dar face și acuzații. 

”Pentru că sunt asaltat de telefoane, prefer să spun aici că am luat azi la examen media 7.50 și am șanse spre zero să fiu admis. Partea bună e că sunt mai obișnuit să pic decât să reușesc, așa că nu e o tragedie pentru mine și nu se termină lumea. Urmează însă o perioadă în care mă voi gândi serios dacă voi mai continua într-un sistem din care eu simt că nu prea mai fac parte. Într-un sistem în care colegi apropiați ai mei, care beneficiază de multe de pe urma mea, dar care, în locul unei minime recunoștințe, au dezvoltat o invidie enormă față de mine. Sunt convins că ei sunt cei mai bucuroși azi. Sunt aceiași care mâine îmi vor spune în față cât de rău le pare de nereușita mea și aceiași dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o în Brașov, dar se bucurau în schimb de ce se întâmplase. Mai ales că nu era pe cârca lor. Sunt imun oricum în legătură cu lucrurile astea”  - a precizat Marian Godină.


Acesta se arată nemulțumit de mare parte din subiectele primite la admitere. 

”În legătură cu examenul de azi, fără să îi iau Cezarului ce-i al Cezarului, pot spune că vor intra cei care au ghicit cele mai multe răspunsuri corecte. Degeaba pierzi nopți învățând dacă te întreabă care e antonimul cuvântului "zbir", sinonimul lui "prinos" sau alte tâmpenii fără de care pot dormi la fel în viață. I-aș spune câteva sinonime celui care a conceput subiectele de azi și care, în opinia mea, și-a bătut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie și bani. La istorie, unde cu toată modestia afirm că pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am greșit azi 8 întrebări din 30. Enorm, în condițiile în care țelul meu era nota 10, dar explicabil ținând cont de întrebările date. Ba mai mult, cel care a conceput subiectele a vrut să confirme bancurile cu Garcea, iar la una din grile două răspunsuri erau identice. Noroc că niciunul nu era corect, dar mă întreb totuși de ce nu a fost capabil să conceapă un test cu 30 de răspunsuri clare, unice, fără erori și fără ambiguități.
Îmi era milă azi să văd copii plângând și îmbrățișați de parinți. Notele de admitere îmi vor confirma că nu vorbesc aiurea. Se va intra mai mult ca sigur cu o medie de sub 8.
Singurul lucru bun e că nu mai planează nicio suspiciune de intrat pe pile.
Felicitări celor care vor fi admiși și capul sus celor care vor fi respinși! Viața e frumoasă și merge înainte, vă spune unul care cel mai probabil va pica pentru a 5-a oară” - se arată în mesjaul lui Marian Godină. 


Ulterior acesta a revenit cu un nou mesaj prin care cere demisia Rectorului Academiei de Poliție. 

”Dragi colegi care ați susținut azi examenul la Academia de Poliție, Din informații precise, mai multe grile de corectare au fost greșite, iar acum se ia în calcul o recorectare a lucrărilor. Eu nu mă voi mulțumi cu asta. Va trebui verificat care dintre cei cu note mari au bifat răspunsurile "corecte", conform grilelor de corectare greșite. Au fost întrebări simple la care ei nu aveau cum să dea răspunsurile greșite, numai în cazul în care deja știau că li se vor considera corecte. Și tare mi-e că ne-am cam luptat cu mori de vânt. Eu promit că voi face tot ce îmi stă în puteri ca cineva să răspundă pentru ce s-a întâmplat azi. Nu mă voi mulțumi cu o recorectare și cu o notă mai mare. Vor trebui să răspundă, fie pentru prostie ceea ce se va spune, fie pentru ticăloșie, ceea ce se va nega.
Domnule rector al Academiei de Poliție, pentru acest circ ar trebui să vă dați demisia simultan cu recorectarea. V-ați bătut joc de emoțiile a mii de tineri și părinți care astăzi au plâns.” - mai transmite polițistul Marian Godină. 

Sursa foto: Facebook/Marian Godina

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul Marian Godină și soția sa au devenit părinți. Ce nume va purta fetița lor

02 Jul 2022 1833

Godină, despre scrisoarea plină de greșeli a unei învățătoare „Nu vezi nicio problemă că o învățătoare nu face acordul între subiect și predicat, nu știe când să scrie "copiii" cu trei i ?“

29 May 2022 2036

Calculul simplu făcut de Marian Godină pentru cei care stau la cozi la benzinării. "Să se calculeze ce economie a făcut Gicu"

09 Mar 2022 2423

Marian Godină și-a prezentat colecția de animale "El e Iancu, zis și puiul de câine" (VIDEO)

16 Feb 2022 2522

Marian Godină a anunțat cât a câștigat în luna ianuarie, după 16 ani în Poliția Română. "Bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica"

14 Feb 2022 2144

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

05 Jan 2021 3055

Cum îl ceartă Marian Godină pe șeful lui direct. Vezi motivul

16 Oct 2019 2545

Polițistul Marian Godină, un nou mesaj după proteste „Măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin“

14 Aug 2018 4853

Marian Godină, postare amuzantă pe Facebook

27 May 2018 2841

Polițistul Marian Godină și iubita lui s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa în ziua nunții

19 May 2018 3050

Contul de Facebook al polițistului Marian Godină, blocat

03 Feb 2018 2666

Apel umanitar lansat de Marian Godină. O polițistă, mamă a unui băiețel de un an are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

24 Jan 2018 3220

Reacţia incredibilă a lui Marian Godină când a aflat că presupusul pedofil ar fi poliţist

08 Jan 2018 4057

Inedit. Cum arată invitația la nunta celui mai celebru polițist din România. Cine sunt nașii cuplului

30 Dec 2017 7292

Celebrul poliţist Marian Godină a trecut în rândurile SAS

08 Dec 2017 6176