Polițistul SAS din Suceava, tăiat cu sabia de un interlop, în stare gravă

Poliţistul rănit ieri dimineaţă este în continuare stare foarte gravă. A fost operat, dar este în terapie intensivă, iar medicii se feresc să facă prognosticuri. Omul legii a fost tăiat cu o sabie în timpul unor percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Cel care l-a rănit este un recidivist.

Ofiţerul este intubat la Terapie Intensiva, sub supravegherea medicilor. Între timp, la Suceava a început o Ancheta, pentru a se vedea daca operatiunea a fost organizata conform legii. Procurorii au deschis dosar penal in rem in acest caz.

Ciprian Sfichi a fost singurul dintre cei patru luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale care nu a avut casca pe cap în timpul misiunii din Rădăuţi. Din nefericire, a fost şi primul care a intrat în casa suspectului după ce a fost spartă uşa. Iar rănile pe care i le-a provocat individul cu sabia au fost foarte grave.

Ciprian Sfichi are 35 de ani, e căsătorit şi are doi copii. Lucrează în Poliţie de 12 ani şi provine dintr-o familie de oameni ai legii. Bărbatul care l-a atacat în timpul percheziţiilor e recidivist. Anul trecut, el a fost arestat tot pentru trafic de droguri. Însă, după patru luni, a fost eliberat sub control judiciar.

sursa foto: realitatea.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliţist de la SAS Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

05 Dec 2017 2665