Stiri calde

UPDATE Paramedic SMURD, erou în locul salvamarilor

Un pompier-paramedic SMURD dislocat la punctul temporar de la Eforie a fost cel care a intervenit, ieri după-amiază, pe plaja din Eforie Nord, pentru a salva viețile a doi turiști în pericol de înec. Văzând că nu este niciun salvamar prin zonă, iar doi oameni, un bărbat și o femeie, se luptă în larg pentru viețile lor, paramedicul de la ISU Dobrogea nu a stat pe gânduri, a luat un skijet pe care l-a pornit cu șiretul de la vesta de salvare și a intrat în mare după cei doi. Bărbatul i-a adus pe cei doi turiști la mal unde, împreună cu colega sa, a început manevrele de resuscitare până la sosirea unui alt echipaj SMURD mai avansat. Au reușit s-o salveze doar pe femeia de 35 de ani, în timp ce tatăl acesteia, în vârstă de 68 de ani, a fost declarat decedat. 

Pericolul de înec atunci pe plajă este arborat steagul roșu nu ar trebui sub nicio formă ignorat. Valurile și curenții îi pot pune în dificultate chiar și pe cei mai experimentați înotători. Însuși paramedicul SMURD care le-a sărit în ajutor celor doi s-a expus unui pericol uriaș când s-a avântat în marea agitată. 

Citește și Tragedie fără margini la Eforie Nord! A vrut să-şi salveze fata, însă a făcut un stop cardio-respirator

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaje emoţionante pentru pompierul Tataia. În MAI este considerat erou. A salvat o tânără grav rănită în accident între Constanţa şi Tulcea

12 Jan 2019 2973

Constanța. Trei ani de la tragedia în care a murit pompierul-erou Daniel Fripis. Cum s-a petrecut cumplitul accident

29 Aug 2018 1770

Au trecut șapte ani de la moartea unui pompier-erou. Și-a pierdut viaţa într-un tragic accident

28 Aug 2018 667

Cine este pompierul-erou care a intervenit la incendiul ce a cuprins o rulotă campată în Mamaia Nord. Pompierul de la ISU Delta era în vacanţă (galerie foto-video)

17 Jun 2018 2265

Imagini inedite. Mirele, în uniformă de erou, în ziua nunții (galerie foto)

24 Sep 2017 1379

Aplauze pentru un erou. Pompierul Pavel Georgică a fost felicitat pentru întreaga sa carieră (galerie foto)

09 Aug 2017 981

Opt ani de la moartea pompierului constănţean Iulian Arusoaei

07 Sep 2015 8119

Eroul anonim din ISU Dobrogea Nicoleta Buirencu, salvată din restaurantul Beirut din Constanţa de un pompier (galerie foto)

12 Apr 2014 4562