Ponta, atac la adresa lui Iohannis

 
Fostul premier Victor Ponta a criticat, astăzi, felul în care președintele Klaus Iohannis folosește coloana oficială pentru a se deplasa la sfârșit de sfârșit de săptămână la Sibiu.
 

"Eu nu înțeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocați în trafic, din Militari pe Valea Oltului și până în Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult că va face "un altfel de politică"! Și se ține de cuvânt, chiar face totul altfel: Am participat la multe evenimente oficiale alături de președinții României (Iliescu și Băsescu) și nu am văzut niciodată o coloană atât de mare; total inutilă dacă nu ești președintele SUA, Rusia sau China! Din câte cunosc niciun președinte (nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări PRIVATE (adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecție ca la evenimentele oficiale. Conform legislației în vigoare și regulamentelor SPP, dispozitivul de protecție și coloana oficială este identic pentru Președinte și pentru Prim-ministru. După cum știți foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURĂ mașină de protecție alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind așa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat). Această situație de normalitate este valabilă și pentru premierul Boc sau pentru premierul Cioloș, pe care nu îl veți vedea blocând traficul cu 10 mașini după el!", a scris Ponta, pe contul său de Facebook.

 
Potrivit fostului premier, concluzia ar fi "să ne bucurăm când Dl. Iohannis este în Florida (cu mulți "bodyguards" plătiți tot din bani publici) sau în deplasări așa zis oficiale care durează dublu decât timpul petrecut vreodată la birou - așa avem trafic mai bun în București și pe Valea Oltului! Și se ține de cuvânt - "un altfel de politică"!".
 
Victor Ponta face referire, în postarea sa, la o înregistrare video apărută pe internet cu o coloană oficială care blochează traficul pe Bulevardul Iuliu Maniu, în cartierul Militari, pentru a se deplasa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Statul român nu va plăti nicio despăgubire

09 Mar 2024 530

Pro România a decis să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta

14 Jan 2024 907

Fostul premier Victor Ponta, achitat definitiv în dosarul care a dus la demisia sa din fruntea PSD și, ulterior, din funcția de prim ministru

28 Dec 2023 873

Victor Ponta, reales președinte al Pro România

25 Nov 2023 958

Condamnare pentru sociologul Theodor Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta! (DOCUMENT)

16 Nov 2023 6283

Victor Ponta este noul consilier al premierului. Prima reacție după numire

18 Aug 2023 1460

Fostul ministru, Victor Paul Dobre nu-l va mai consilia pe președintele CJ Constanța (DOCUMENT)

26 Jun 2023 1388

Fostul ministru, Victor Paul Dobre, consilier cu normă întreagă la cabinetului președintelui CJ Constanța (DOCUMENT)

27 May 2023 1360

Procurorii explică de ce l-au trimis în judecată pe sociologul Theodor Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta! (DOCUMENT)

19 May 2023 1203

Sociologul Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, trimis în judecată

15 May 2023 1179

Constanța Aflat în vacanță pe litoral, Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

12 Aug 2021 2236

Fostul deputat Andrei Gerea a fost numit la conducerea parcului eolian Crucea din Dobrogea

23 Apr 2021 2561

Un fost ministru din guvernul Ponta a devenit consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Constanța

06 Apr 2021 3405

Președintele AFDR Constanța, despre demiterea „cazul” Bjoza „Funcția este una politică. Trebuie numit un istoric tânăr, aplecat asupra perioadei comuniste”

20 Mar 2021 4034

A murit actorul Bogdan Stanoevici. Fusese confirmat cu COVID-19

12 Jan 2021 3635