Porţi deschise pentru cros la Medgidia

Deşi vremea nu a fost prea prietenoasă vineri, acest lucru nu a împiedicat desfăşurarea competiţiei „Crosul Porţilor Deschise” la Medgidia. De la ora 09.00, pe stadionul Iftimie Ilisei s-au strâns elevi de la şcolile din Medgidia dar şi din alte localităţi din judeţ pentru a participa la concursul de alergat. Crosul a fost organizat de Fundaţia Porţi Deschise în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Constanţa, Federaţia Română Sportul pentru Toţi, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa. „Participanţii au fost grupaţi pe categorii de vârstă şi pe sexe. Au alergat copii născuţi între anii 1999-2006 la categoria individual, iar la ştafetă s-au întrecut echipele şcolilor. Deşi pe podium au urcat şi au primit medalii şi diplome doar câştigătorii primelor trei locuri, organizatorii au oferit premii tuturor alergătorilor, pentru a-i încuraja să facă sport indiferent de performanţe, deoarece mişcarea este esenţială pentru o viaţă sănătoasă şi o condiţie fizică bună“, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria municipiului Medgidia.
Crosul Porţilor Deschise a ajuns la cea de-a IV-a ediţie şi îşi propune să încurajeze exerciţiul fizic şi să susţină copiii şi tinerii să facă mişcare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexandru Marica, de la Axiopolis Cernavodă, și echipa CSS Medgidia, aur la Naționale. Județul Constanța a cucerit și alte medalii (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

22 Apr 2022 2806

Weekend sportiv În staţiunea Mamaia, iubitori ai mişcării de toate vârstele participă la Cros Gerilă

07 Dec 2019 2858

Ziua Consiliului Internaţional al Sportului Militar, marcată în garnizoana Medgidia

17 Feb 2017 2293

Activităţi de Ziua Copilului desfăşurate la Medgidia

02 Jun 2015 2261

1 Iunie cu surprize la Medgidia

29 May 2015 1400

1 Iunie special la Medgidia

29 May 2015 2412