Posibilă falsificare a semnăturilor în Comisia de Învățământ a Senatului

Acuzații grave la adresa unor membri din Senat. Se cere intervenţia procurorilor pentru posibile falsificări de semnături în Comisia de Învăţământ. Este vorba despre proiectul de lege iniţiat de Ecaterina Andronescu şi aprobat de Comisia de Învăţământ a Senatului, prin care se amână concursurile de directori din învăţământul preuniversitar, conform stiripesurse.
 
Secretarul Comisiei pentru învăţământ din Senat, Dumitru Oprea, a declarat presei că nu a participat la şedinţa în care s-a aprobat proiectul, nu şi-a pus semnătură pe acest proiect şi nici nu a delegat pe altcineva să semneze.

 „Ştiu că secretarul comisiei, domnul Dumitru Oprea a lipsit, eu am semnat raportul ca preşedinte al comisiei. Doamna consilieră de la comisie a luat semnătura de la domnul Dănuț (n.r. Cristian Dănuț Mihai), vicepreşedinte al comisiei”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Pe de altă parte, Cristian Dănuț Mihai a spus că „semnătura seamănă cu a lui, dar el nu a semnat, astfel încât va face şi o notă scrisă către preşedintele Senatului”. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.