Povestea care a făcut înconjurul României. Astăzi. Polițiști în lacrimi la Brigada Rutieră

Copilul salvat în luna februarie a acestui an din apele râului Dâmboviţa de către agentul Boieroiu George, a fost, în această dimineaţă, împreună cu mama lui, la Brigada de Poliție Rutieră, pentru a-i mulţumi salvatorului.
 
Întâlnirea emoţionantă a avut loc astăzi, în curtea Brigăzii de Poliție Rutieră, unde copilul, de 8 ani, l-a aşteptat polițistul aflat în serviciu, pentru a-şi exprima recunoştinţa. O îmbrăţişare şi un simplu “Mulţumesc” a făcut ca toţi ochii celor de faţă să se umple de lacrimi.
Copilul a fost luat în braţe de salvator şi împreună au făcut un tur al parcului auto al Brigăzii, au vorbit despre cât de frumoasă şi importantă este meseria de poliţist rutier.
În scurtul timp petrecut împreună, cel mic a plecat, cu promisiunea fermă că atunci când va fi mare, singura meserie pe care o va alege va fi ,,Poliţist la Circulaţie ca să salvez oameni”.

Informaţii de background:
La data de 27 februarie a.c., un autoturism ce rula pe Splaiul Unirii a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon în albia râului Dâmboviţa. Din accident au rezultat trei victime, una dintre acestea fiind un minor de 8 ani.
Agentul şef adjunct Boieroiu George, ajuns primul la faţa locului, a resuscitat copilul până la sosirea ambulanţei, salvându-i viaţa.
Sursa text si foto: Facebook Politia Romana

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Matius Stuparu

13 May, 2017 20:29

Bravo Georgica,bravo si jandarmi te felicita pt fapta ta deosebita

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.