Precizări importante ale MAE referitor la situaţia creată la Paris

Ministerul Afacerilo Externe (MAE) informează, prin intermediul unui comunicat de presă remis azi redacţiei că, referitor la situaţia creată la Paris prin transmiterea unor invitaţii însoţite, în mod eronat si regretabil, de un fişier de uz intern al ambasadei României la Paris, faţă de persoana responsabilă de comiterea faptei respective a fost deja aplicată măsura sancţiunii cu avertisment.
 
“De asemenea, a fost dispusă convocarea în Centrală pentru a da explicaţii în faţa Corpului de Control şi Evaluare Diplomatică din cadrul MAE. Totodată, MAE precizează  că adnotările pe marginea documentului de uz intern nu reflectă opinia sau aprecierile ambasadei României la Paris, ci au caracter strict personal, motiv pentru care persoana responsabilă a şi fost sancţionată.”, se mai arată în comunicatul citat.

Menţionăm că, situaţia a fost creată când, din greşeală, şefa ICR Paris a ataşat la invitaţii un document intern în care cei chemaţi la recepţie sunt caracterizaţi în fel şi chip, de la "indezirabil" până la "scârbos", notează România TV.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.