Preluarea unor active ale Diavist Product SRL de către Recunoştinţa Prodcom Impex SRL autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Recunoştinţa Prodcom Impex SRL a preluat activele referitoare la activitatea de producţie, vânzare şi distribuţie a preparatelor din carne şi a produselor de post de la Diavist Product SRL.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei, Recunoştinţa Prodcom Impex SRL este o societate ce îşi desfăşoară activitatea în sectorul mezelurilor şi a produselor gata preparate. Compania face parte dintr-un grup de firme alături de alte două societăţi din domeniul producţiei şi comercializării de produse din carne, şi anume, Impex Cris Tim SRL şi Cristim 2 Prodcom SRL.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.