Premieră în România! Mii de oameni cer condamnarea pe viață a ucigașului care a omorât o adolescentă la Botoșani

Acţiune fără precedent în România. Mii de oameni cer condamnarea la închisoare pe viaţa a ucigaşului care a speriat Botoşaniul. Oamenii sunt revoltați de gestul criminalului de la Botoșani și cer pentru acesta o pedeapsextrem de dură. Bogdan Ionel a ucis-o pe Petronela Mihalachi într-un mod foarte violent, aplicându-i 30 de lovituri de cuțit, scrie stiripesurse.ro.

Aproximativ 3.147 de oameni au semnat o petiție online prin care condamnarea adolescentului pe viață pentru gestul său cumplit. "Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani! Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei?

Reamintim că, o crimă îngrozitoare a avut loc miercuri seară. Trupul neînsuflețit al unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure din Botoșani. Fata a fost înjunghiată de 30 de ori de prietenul ei, un fotograf de 16 ani, după ce victima i-ar fi jignit iubita.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.