LIVE TEXT. Premieră națională în domeniul sănătății, la Constanța Inaugurarea unui nou centru medical Ovidius Clinical Hospital și lansarea Cardului cu algoritm de prevenție personalizată

La această oră, are loc inaugurarea noului centru medical Ovidius Clinical Hospital, situat în centrul orașului Constanța, pe esplanada din Str. Flămânda nr. 19, rezultat al preocupărilor echipei manageriale de a oferi cât mai multor pacienți înalte standarde profesionale.
Cu acest prilej, este lansat, în premieră națională, și Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată, generic intitulat ALPREVIA, un instrument de asistență computerizată a diagnosticului dedicat medicului de medicină primară pentru a-l sprijini în evaluarea și emiterea de recomandări preventive adaptate fiecărui pacient.
 
La eveniment participă echipa medicală a OCH, asistenții coordonatori ai OCH și șefii de serviciu, iar ca invitați speciali doamna profesor doctor Dana Mincă, șefa disciplinei de Sănătate Publică și Management Sanitar și Prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, și domnul conferențiar doctor Dan Iliescu, decanul Facultății de medicină a Universității „Ovidius” Constanța.
 
Dr. Nicolae Ciufu prezintă noua policlinică și serviciile oferite.
Centrul medical dispune de șapte cabinete de consultații în care sunt acoperite 20 de specialități, atât medicale, cât și chirurgicale, de cabinet de ecografie, de un punct de recoltare pentru analize medicale Synevo și are în structură și un compartiment de spitalizare de zi în specialități medicale, cu cinci paturi, săli de tratamente și explorări funcționale.

Dr. Bogdan Pană prezintă cardul OCH și Alprevia - Algoritmul de prevenție personalizată.
Cardul OCH cu Algoritm de prevenție personalizată – Alprevia oferă examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate, și acces prioritar la consultațiile, analizele și investigațiile necesare.
Cardul poate fi achiziționat la recepția Policlinicii OCH Constanta. Costă 200 de lei și include:
Examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate – consultația inițială cu Alprevia, Algoritmul de prevenție personalizată.
Consultația gratuită de reevaluare după efectuarea consulturilor, analizelor și investigațiilor, în interval de 60 zile de la prima consultație.
Reducere între 5 și 15% la serviciile medicale recomandate în cadrul examenelor de prevenție și evaluare a stării de sănătate.
UPDATE 2
Una dintre surprizele ianugurării o constituie amplasarea la intrarea în policlinică a trei baloane gonflabile reprezentând trei organe vitale ale corpului omenesc, respectiv plămân, creier, colon.

Ele sunt însoţite de explicaţii ale celor mai răspândite afecţiuni pe care le aceste organe le suferă de-a lungul vieţii.

UPDATE 1

Acum urmează o simulare a modului cum va decurge consultaţia. Dr. Hanzu Pazara Loredana oferă consultaţia.
 
 

Citește și:

Premieră națională în medicina constănțeană Primul instrument de asistență computerizată a diagnosticului pentru prevenție în medicina primară, la noua policlinică Ovidius Clinical Hospital (galerie foto+video)

Surprize la inaugurarea noii policlinici Ovidius Clinical Hospital (fotoreportaj)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ovidius Clinical Hospital lansează serviciul Alprevia online- Prevenția în 10 pași

31 Aug 2021 2418

Donare de sânge în siguranță, la Constanța

24 Dec 2020 916

Mașină răsturnată Accident pe DN 2 A, în zona spitalului OCH

20 Jul 2020 1656

Veste bună pentru femeile din Constanța A fost inaugurat OCH - Centrul de excelență dedicat cancerului de sân, cu cea mai nouă tehnologie din domeniu (galerie foto + video)

13 Feb 2020 8462

Peste 500 de elevi, cadre didactice şi părinţi, la Târgul de educaţie şi prevenţie în sănătate, organizat de Ovidius Clinical Hospital (galerie foto)

31 May 2019 1410

La noua Policlinică OCH Inedită formă de educație pentru sănătate, în aer liber (galerie foto)

18 May 2019 3433

Surprize la inaugurarea noii policlinici Ovidius Clinical Hospital (fotoreportaj)

17 May 2019 5298

Premieră națională în medicina constănțeană Primul instrument de asistență computerizată a diagnosticului pentru prevenție în medicina primară, la noua policlinică Ovidius Clinical Hospital (galerie foto+video)

17 May 2019 3367

Accident rutier în Ovidiu. Două persoane, rănite. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

04 Oct 2018 3595

A fost cutremur, în această noapte, în Marea Neagră. La numai doi kilometri adâncime. Unde a fost epicentrul

27 Aug 2018 2608

Noutăți la Ovidius Clinical Hospital Servicii medicale complete dedicate bolnavilor de cancer

08 May 2017 10730

Ovidius Clinical Hospital va insufla pasiunea pentru chirurgie şi pedagogie chirurgicală studenților

27 Mar 2017 1732

Cancerul pulmonar - principala cauză de deces în lume

03 Mar 2017 8240

Cancerul de col uterin - prevenție, diagnosticare și tratament

14 Oct 2016 5045

Siguranţa îngrijirilor medicale pentru pacienţii Ovidius Clinical Hospital

13 May 2016 3980