Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate. Cum comentează preşedintele CJC


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mariana Stefanescu

01 Feb, 2019 03:02

Normal... la ce va asteptati cand incep lucrurile sa se miste in judet? 🤣 ✔️Adevarul e ca 17 ambulante 🚑 noi la Constanta sunt cam "multe" ✔️Inaugurarea RMN-ului de stat a deranjat si el 😔 e mai bine la privat 💵 ✔️Pacienții județului Constanța beneficiază,de ieri, GRATUIT de investigații endoscopice digestive la cele mai înalte standarde, grație unei investiții în valoare de peste 8.500.000 de lei👩‍⚕️ ✔️ Drumuri Judetene: peste 220 km asfaltati din 2016 pana astazi 🚗 Nu faceam bilantul, doar am scris cateva idei 😁 Oricum, eu cred cu tarie in faptul ca Marius Horia Tutuianu este nevinovat si va demonstra asta. Pana atunci... totul decurge normal la CJC👌 Mafiei ii trebuie un pampalau ca FAGADAU ! Nu sunteti singur domnule PRESEDINTE CJ ! Mafia in Constanta e mana in mana..Nu le dati palatul copiilor sa faca blocuri...si multe..multe ...nereguli pe care le-ati constatat ! Constanta , constantenii, va sunt alaturi !

Articole asemanatoare

Președintele CJC, Horia Țuțuianu pare să nu se teamă de votul uninominal „Am proiecte de finalizat, e prematur să vorbesc despre candidatura în 2020"

03 Jun 2019 2142