Preşedintele CNCD Nu am fost sesizaţi privind declaraţiile senatorului Haşotti, nu mă antepronunţ

Preşedintele CNCD, Csaba Ferenc Asztalos, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că instituţia pe care o conduce nu a primit deocamdată vreo sesizare privind declaraţiile despre homosexuali ale senatorului Puiu Haşotti şi că nu se poate antepronunţa legat de acestea.

 
"Nu am primit nimic în legătură cu respectivele afirmaţii, astfel că nu le pot comenta, pentru că asta ar însemna să mă antepronunţ", a spus preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).
 
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat că nu are "absolut nimic" să le reproşeze homosexualilor, pe care îi consideră "doar nişte oameni bolnavi", el comentând astfel iniţiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.
Citeşte şi: Haşotti: Homosexualii sunt doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească
 
"Domnul deputat Remus Cernea se dovedeşte un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit. Eu nu am absolut nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", a declarat Puiu Haşotti pentru Ştirile Pro TV, întrebat despre iniţiativa lui Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.
 
Puiu Haşotti a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că cere PSD Constanţa retragerea sprijinului politic acordat deputatului Remus Cernea, pentru iniţiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.
 
În replică, secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat corespondentului MEDIAFAX că preşedintele Partidului Verde, deputatul USL de Constanţa Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel că social-democraţii nu au ce sprijin să îi retragă acestuia.
 
"Remus Cernea oricum nu mai are sprijinul nostru politic pentru că acum este la Partidul Verde, nu mai este la PSD. Noi l-am înscris la alegeri, a fost membru al organizaţiei noastre şi pe urmă s-a înscris înapoi la Partidul Verde. Ca atare, şi-a pierdut calitatea de membru al PSD. Noi ce sprijin să îi mai retragem?!”, a declarat Cristinel Dragomir.
 

El a mai spus că PSD Constanţa a "luat ţeapă" atunci când l-a acceptat pe Remus Cernea în partid: "Face proiectul ală de lege, şi? În loc să facă ceva pentru judeţul ăsta care l-a făcut deputat... Asta este, am luat ţeapă cu el. Altceva nu pot să spun".

Sursa AICI

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 454

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 534

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, achitat definitiv pentru ucidere din culpă

11 Apr 2024 654

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 479

Fost senator și consilier al lui Băsescu Dorel Onaca a decis radierea ultimei afaceri pe care o mai avea în portofoliu la Constanţa

05 Apr 2024 706

Curtea Supremă de Justiție, în pronunțare în dosarul fostului senator Gigi Chiru!

01 Apr 2024 580

Fostul senator Dorel Onaca a plecat din PMP și a revenit în Partidul România Mare

24 Mar 2024 3445

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

21 Mar 2024 840

Diana Șoșoacă a fost prinsă de radar cu 110km/h și a rămas fără permis. Scandal făcut de senatoare la mașina poliției

10 Mar 2024 805

Istoria Dobrogei - Bibliografie Cassius (sec. II-III) - „Istoria romană”

08 Mar 2024 3680

Doliu în familia Brăiloiu. Mama fostului senator PSD a încetat din viață!

08 Mar 2024 947

Popescu Dumitru Dian, fost senator PNL, a fost „colaborator al Securităţii“, a decis Curtea de Apel București

23 Feb 2024 609

Magistrații și-au declinat competența într-unul dintre dosarele deschise de fostul senator liberal, Puiu Hașotti

15 Feb 2024 890

Stuf Delta Production SRL, din Tulcea, în insolvență! Legături cu scandalul stufului din Deltă și cu fiul senatorului PSD Paul Stănescu

29 Jan 2024 1415

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu cere adoptarea în procedură de urgenţă a proiectelor de legi privind combaterea traficului şi consumului de droguri

27 Jan 2024 762