Președintele consiliului de administrație al SCJU, Cătălin Grasa, ar putea prelua conducerea Spitalului Judeţean Constanţa

Se pune la cale desemnarea unui nou manager al Spitalului Județean Constanța. Astfel, mâine era programată o ședință la spital pentru începerea procedurii de desemnare a managerului. Însă, nu se știe dacă se va mai ține. Această ședință a fost anunțată înainte să se întâmple flagrantul, undeva în jurul orei 12.00. Ședința are pe ordinea de zi un singur punct.
 
Dr. Cătălin Grasa, președintele consiliului de administrație al SCJU a spus că dacă va fi propus interimar va accepta pentru că spitalul are nevoie de o direcție în următoarea perioadă. 
 
Vă reamintim că, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Dănuț Căpățînă, a fost săltat, astăzi, de procurorii DNA, după ce ar fi fost prins în flagrant în București. După acțiunea de prindere în flagrant, se pare că directorul SCJU a fost condus la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru audieri, ocazie cu care pe numele lui ar fi fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acest lucru nu a fost deocamdată confirmat de oamenii legii, astfel că așteptăm să fie finalizate audierile și, la finalul lor, să fie luată o decizie oficială.
 
Vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir, a explicat procedura pe care o vor avea de parcurs în cazul în care managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJU), Dănuţ Căpăţînă, va fi reţinut de procurori.
 
"Aşteptăm o informare oficială în legătură cu situaţia juridică a managerului spitalului. Următorul pas este să înştiinţăm firma care gestionează managementul SCJU cu privire la acest aspect. Dacă respectiva firmă este în stare să gestioneze activitatea de management în continuare, va trebui să-şi desemneze un reprezentant. În caz contrar, Consiliul de Administrație va trebui să demareze procedura pentru organizarea unui concurs de manager în cel mai scurt timp. Până la organizarea concursului şi desemnarea noului manager, CJC va desemna un interimar. Cel mai probabil va fi preşedintele Consiliului de Administraţie, dr. Cătălin Grasa", spune Dragomir.
 
 
Citește și : Dănuț Căpățână, directorul Spitalului Județean Constanța, săltat de procurorii DNA
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 531

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 672

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 3972

SCJU Constanța. Proiectele realizate în ultimii ani

12 Nov 2020 2273

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța - „A fost schimbat managerul la Spitalul Județean Constanța”

09 Nov 2020 5740

Dr. Iuliana Cîndea, o variantă pentru funcția de manager al Spitalului Județean Constanța

19 Oct 2020 7094

Ministrul Sănătății, mulțumit de circuite și organizare Țuțuianu a decis cine îl va evalua pe dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. Nici un specialist nu face parte din comisie (documente)

13 Jul 2020 3808

Mandatul de manager al Spitalului Județean al dr. Cătălin Grasa, prelungit cu trei luni

30 Apr 2020 2229

Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, despre medicul Valeriu Neagoe – „Nu avem decât cuvinte de laudă pentru activitatea lui din prima linie“ (video)

22 Apr 2020 3821

De săptămâna viitoare Pre-triaj în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, înainte de preluarea de către medicii de la UPU

11 Mar 2020 12022

Cercetaţi de Colegiul Medicilor Constanţa pentru abateri. Câţi au fost sancţionaţi

12 Feb 2020 6008

Tatăl managerului Spitalului Clinic Județean Constanța a murit

18 Nov 2019 3703

ZIUA de Constanţa #sărbătoreşteDobrogea141, sub semnul lui Dionisie Exiguul Cătălin Grasa, director SCJU, Daniel Georgescu, director CN ACN, şi canoistul Ivan Patzaichin, mesaje de Ziua Dobrogei

16 Nov 2019 4749

Cât costă întreținerea echipamentelor medicale din Spitalul Județean Constanța (document)

22 Oct 2019 2000

Cătălin Grasa, „numărat ca la box“ de preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu

01 Oct 2019 3935