UPDATE-Presupusul ucigaş al vânzătoarei de pe Calea Victoriei a fost prins

Dimineaţă vă anunţam că o o tânără, în vârstă de 30 de ani, vânzătoare la un magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitală, a fost înjunghiată la locul de muncă de un fost iubit. Din primele informaţii, pe numele bărbatului care a înjunghiat-o erau deja la Poliţie depuse mai multe plângeri. Patroana magazinului în care lucra victima este Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Ei bine, bărbatul care a ucis-o pe femeie a fost prins în urmă cu puțin timp. Ucigaşul a fost prins în apropiere de locul crimei. Poliţiştii au facut filtre în tot oraşul. Bărbatul s-a întors la locul faptei ca să vadă care este starea fostei sale iubite.

Femeia avea 37 de ani și o mamă bolnavă.

”Sunt șocată. Este terorizată, amenințată de un fost iubit. Autoritățile nu au luat nicio măsură. Trebuie să se întâmple o nenorocire...Există zeci de plângeri, mesaje de amenințare cu moartea” a explicat Alina Petre, într-o intervenție telefonică pentru Antena 3.

 

UPDATE, ora 18.00:

Oficial de la procurori: 

”La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost înregistrată, în cursul zilei de astăzi, o cauză având ca obiect incidentul petrecut într-un spaţiu comercial situat pe Calea Victoriei din municipiul Bucureşti, soldat cu decesul unei persoane de sex feminin (în vârstă de 38 de ani) ca urmare a multiplelor leziuni suferite.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
La locul faptei s-a deplasat o echipă mixtă formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic, care, sub coordonarea unui procuror criminalist, a efectuat cercetarea la faţa locului.
Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.
De asemenea, la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost condusă o persoană de sex bărbătesc (în vârstă de 42 de ani), întrucât se justifică necesitatea audierii acesteia cu privire la circumstanţele în care a avut loc agresiunea.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.”



Citeşte şi Femeie înjunghiată de un fost iubit, în magazinul Alinei Petre!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbatul care a ucis doi bătrâni în propria lor locuinţă la Timișoara, prins de polițiști

30 Jun 2023 847