Primăria Constanța pune la dispoziția cetățenilor Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei

Primăria Municipiului Constanța începe lucrările la 10 puncte de acces ce vor fi montate pe stâlpii de iluminat public de pe faleză, pentru a le putea asigura constănțenilor dar și turiștilor internet wireless gratuit într-una dintre cele mai frumoase zone de plimbare din orașul nostru.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, proiectul este finanțat prin programul WIFI4EU unde Primăria Municipiului Constanța s-a înscris și a câștigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care vor fi folosiți la instalarea rețelei WI-FI.

„Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în Uniunea Europeană.

Inițiativa le-a oferit municipalităților posibilitatea de a solicita un cupon valoric în valoare de 15. 000 de euro, care să fie utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poligon de antrenament marinăresc sub forma unei prove de navă, la CERONAV

15 Apr 2019 1711