Primăria Tulcea solicită ajutor pentru refacerea transportului în comun. Ce spune directorul RATC, Bogdan Niţă

Primarul Constantin Hogea a declarat, pentru AGERPRES, că se vor întruni, vineri dimineaţa, ora 9.00, într-o şedinţă de urgenţă, pentru a găsi o soluţie în vederea înlocuirii mijloacelor de transport în comun distruse în incendiul izbucnit la societatea Transport Public SA.

"Într-o primă evaluare, şapte autobuze ar fi suficiente pentru asigurarea transportului în comun în municipiu şi înţeleg că deja adjunctul directorului societăţii Transport Public SA a plecat la Constanţa pentru a discuta cu colegii de acolo în vederea închirierii unor autobuze", a spus Hogea.

El a afirmat că, vineri dimineaţa, societatea Transport Public SA a scos pe trasee 11 autobuze.

Directorului RATC Constanţa, Bogdan Nicolae Niţă a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că RATC reprezintă o “soluţie finală de avarie”. Potrivit directorului, Regia Autonomă de transport poare oferi autobuze dacă acest lucru se solicită. Regia Autonomă de Transport foloseşte zilnic aproximativ 140 de autobuze din 190.
 

Citeşte şi: Tulcea. Iată ce a mai rămas după incendiul devastator din această noapte. Autobuzele transportului public, făcute scrum (galerie foto+video)

UPDATE E prăpăd la Tulcea. Incendiu la societatea de transport public a Primăriei. Zeci de pompieri la intervenție. Despre societate (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.