Primărie încătușată Primarul şi trei angajate, reţinuţi pentru abuz, delapidare şi fals

 
Primarul comunei dâmboviţene Butimanu, Marin Dragnea, contabila, fosta contabilă şi casieriţa Primăriei au fost reţinuţi, astăzi, sub acuzaţiile de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals cu un prejudiciu de peste 885.000 lei, informează Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au probat activitatea infracţională a şase persoane, bănuite de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, anunţă IPJ Dâmboviţa într-un comunicat dat publicităţii în această seară.

Principalii suspecţi din acest dosar sunt primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, contabila Primăriei, fosta contabilă şi casieriţa instituţiei, relatează Mediafax.

Cei patru au fost reţinuţi, astăzi, alături de alte două persoane, reprezentanţi ai unor firme care în ultimii ani au avut contracte cu primăria Butimanu.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: someseanul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.