Primarul din Peştera, Valentin Vrabie „Voi participa vineri la protestul din faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa“

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie se va alătura protestatarilor care organizează mitingul de amploare programat mâine. Mai  multe organizaţii sindicale şi ONG-uri au anunţat pentru mâine o acţiune de protest în faţa Primăriei Constanţa, unde vor lua poziţie şi îţi vor expune nemulţumirile faţă de “distrugerea spațiului verde, nerespectarea legii de către aleșii locali, disprețul și discriminarea la adresa femeii, abuzuri față de elevi și studenți, alături de subfinanțarea învățământului constănțean, corupția și manipularea practicate de membrii Administrației locale și, nu în ultimul rând, intenția de a prelua Portul Constanța“.

Reamintim că, în urmă cu trei luni, pe 1 aprilie, primarul Valentin Vrabie a organizat un protest-gigant în faţa Consiliului Judeţean Constanţa, unde au participat peste 1.000 de oameni din comuna pe care o conduce.

„Demnitatea nu se învaţă într-o lecţie, nu se negociază, nu se cumpără, ci se deprinde din prima până în ultima clipă a vieţii. Însă nu toţi au învăţat asta...Pentru ca m-am săturat de piesele de teatru ieftine pe care le-a interpretat de-a lungul acestor ani perechea de bufoni Mazăre-Constantinescu, mă solidarizez împotriva abuzurilor care au afectat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor acestui judeţ şi voi participa vineri, 13 iulie, începând cu ora 15.30, la protestul organizat în faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa“, susţine primarul Valentin Vrabie într-o postare pe un site de socializare.

„Pentru că vreau să fim lăsați să trăim în comuna noastră fără să ne pierdem demnitatea, pentru că avem dreptul la respect din partea autorităţilor judeţene, pentru că nu mai accept ca minciuna să fie legea care domneşte in judeţul Constanţa, pentru că m-am săturat de comportamentul abuziv şi iresponsabil al unui clovn preşedinte de partid, pentru toate acestea şi multe altele pe care toţi le ştiţi, eu voi fi acolo“, arată liderul autorităţii locale din comuna Peştera.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2617

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 901

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4389

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! Curtea de Apel Constanța anunță mâine decizia finală

14 Mar 2024 935

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 799

Curtea Supremă, amânare în recursul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia

27 Feb 2024 971

Oficial Valentin Vrabie revine în funcția de primar al Medgidiei

09 Feb 2024 2717

Reacție la cald a lui Valentin Vrabie, în urma deciziei luate de Curtea de Apel Constanța!

09 Feb 2024 1005

Valentin Vrabie ar putea reveni în fruntea Primăriei Medgidia! Curtea de Apel Constanța a suspendat executarea deciziei prin care a fost condamnat definitiv!

09 Feb 2024 1008

Curtea de Apel Constanța, în pronunțare în dosarul lui Valentin Vrabie! Fostul primar din Medgidia cere rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv!

08 Feb 2024 3676

Valentin Vrabie, fostul primar din Medgidia, termen azi la Curtea de Apel Constanța! Solicită rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual

07 Feb 2024 1089

Valentin Vrabie, fostul primar din Medgidia, primă victorie la Curtea Supremă! S-a admis în principiu cererea prin care solicită rejudecarea dosarului penal

17 Jan 2024 4301

Decizii care au „marcat“ justiția din Constanța în 2023! (Penal)

04 Jan 2024 994

ZIUA LIVE. Valentin Vrabie „Nu vreau să rămân cu această etichetă de condamnat. În ceea ce privește o candidatură, nu știu ce să spun” !

02 Nov 2023 1782

ZIUA LIVE Valentin Vrabie, detalii despre activitatea derulată ca edil al municipiului Medigidia înainte de condamnare. „Nu mă consider vinovat cu nimic“ (VIDEO)

02 Nov 2023 1594