Prince și-a găsit sfârșitul într-un lift

 
Cântărețul american Prince, decedat ieri la vârsta de 57 de ani, în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconștiență într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reședința sa. Informația a fost furnizată presei de către șeriful comitatului Carver. Aceeași informație a fost preluată imediat și de cunoscutul site Wikipedia.

Când Poliția și serviciile medicale de urgență au sosit la fața locului după un apel telefonic, ''au găsit un bărbat adult inconștient în lift", a precizat șeriful Jim Olson într-un comunicat. Echipele de salvare au încercat resuscitarea, însă la un moment dat s-au văzut nevoite să declare decesul.
 
Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locală 10.07. Acum, este în curs de desfășurare o anchetă specifică pentru a determina circumstanțele morții lui Prince.
 
Cântărețul a fost dus de urgență la spital, vinerea trecută, pentru o gripă, după cum au scris mai multe publicații internaţionale. El s+a simţit rău, astfel că avionul său privat a aterizat de urgență în Illinois, pe drumul spre Minneapolis la întoarcerea din Atlanta, unde cântărețul susținuse două concerte.
 
„Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu șase zile înainte de moartea sa”, afirmă site-ul TMZ specializat în informații despre celebrități.
 
Autopsia va fi realizată în cursul zilei de astăzi, după cum a declarat presei un purtător de cuvânt al institutului de medicină legală din Midwest, Martha Weaver, ea precizând că rezultatele preliminare ar urma să fie disponibile în câteva zile, dar că analizele - mai ales toxicologice - ar putea dura mai multe săptămâni. Prince anunțase luna trecută că urma să își publice memoriile.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul Paul Ritter din seria „Harry Potter" și „Cernobîl” a murit la 54 de ani!

06 Apr 2021 2907

Se împlineşte un an de la moartea lui Prince

21 Apr 2017 2286

Prince a murit din cauza unei supradoze

02 Jun 2016 1573

Sora lui Prince susține că acesta nu ar fi lăsat un testament

27 Apr 2016 1838

Artiştii deplâng pe reţelele sociale moartea lui Prince

22 Apr 2016 1615

UPDATE 2 Doliu uriaș în muzica mondială. A murit Prince! (video)

21 Apr 2016 2194