Prințesele Disney vin în România. Îi așteaptă pe cei mici într-un mall

  Îndrăgitele prințese Disney le dau întâlnire tuturor copiilor din România în data de 7 decembrie la Mall-ul Promenada din București.  
   Începând cu ora 14:00, micuții sunt așteptați în spațiul special amenajat, la etajul 1, să își  demonstreze talentul  la colorat, iar cele mai bune desene cu Prințesele Disney vor fi răsplătite cu premii.
    Actrița Bianca Brad le va citi micilor prinți si prințese din carțile de povești Disney. De asemenea, copiii au la dispozitie o zona de jocuri pe console Wii și multe activități unde se vor putea bucura de un plus de acțiune și multe premii.
  Evenimentul va fi prezentat de actrița Simina Mititelu.
   Toți participanții vor putea câștiga cărți, reviste, jocuri și jucării oferite de Egmont, Zooperkids,
Litera, Mattel, Perfect Tour, Total Office și Lego.
   Prima întâlnire a celor trei prințese Disney cu publicul din România va avea loc în data de 6 decembrie, ora 13.00,  la o conferință de presă.
     Albă ca Zăpada și cei șapte pitici este primul film animat de durată din istoria televiziunii. Realizarea lui a durat trei ani și a fost lansat în 1934. Pelicula a primit un Oscar la ce-a de-a 11-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film și se află pe lista celor mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei americane.
 Frumoasa din Pădurea Adormită a avut premiera in cinematografe în 1959. De atunci, frumoasa Aurora a încantat multe generații de copii cu povestea ei în care binele învinge răul.
Mica sirenă aduce publicului din 1989 o noua Prințesă Disney – pe frumoasa Aurora și lumea ei plină de prieteni marini într-o animație muzicală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.