Proiect inedit în Balcani pentru tinerii jurnalişti europeni

Asociaţia “Sur les pas d’Albert Londres” propune tinerilor europeni, studenţi în domeniul jurnalismului sau comunicării un concurs de participare la un proiect itinerant de 20 de zile (1 - 20 august 2015), în Balcani, al cărui scop este de a realiza reportaje scrise, foto, web sau video. Tematica acestui an este „Primul Război Mondial 1914-1918 pe frontul de est”.
 
Conduşi de profesionişti în domeniul jurnalismului, tinerii participanţi vor realiza o serie de reportaje pornind de la scrierile marelui reporter Albert Londres despre Primul Război Mondial.
Obiectivul este de a permite tinerilor din Franţa şi Europa să se formeze în domeniul reportajului de teren, să lucreze alături de profesionişti care le supraveghează muncă şi să trăiască experienţă schimbului intercultural.
 
Vârstă candidaţilor: între 18 şi 26 ani (în cazuri excepţionale până la 28 de ani). Concurentul trebuie să fie student sau absolvent al unei instituţii de învăţământ cu profilul jurnalism sau comunicare. Experienţa în domeniul jurnalismului (chiar şi în cadru educaţional) constituie un avantaj.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.