Proiectile de aviaţie, descoperite la doi pași de calea ferată. Trafic feroviar întrerupt

Patru proiectile de aviație au fost descoperite în cursul zilei de astăzi în apropierea liniei ferate din Copșa Mică, după ce, în aceeași zonă, pirotehniștii Inspectoratului pentru situații de urgență au dezamorsat acum două zile alte trei proiectile, informează România Tv.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu a fost anunțat, astăzi, prin Serviciul unic de urgență 112, despre descoperirea unor elemente de muniție, în zona localității Copșa Mică, la câțiva metri distanță de zona în care, marţi, au fost găsite trei bombe de aviație. Elementele de muniție au fost descoperite de către muncitorii care efectuează săpături în zona căii ferate, transmit reprezentanții ISU într-un comunicat de presă.
 
Potrivit turnulsfatului.ro, au fost descoperite patru proiectile de aviație, însă pirotehnicienii din cadrul ISU Sibiu intervin în continuare pentru cercetarea zonei de muniția rămasă neexplodată, cel mai probabil provenită din timpul războiului, ridicarea în condiții de siguranță, transportul și distrugerea ulterioară a acesteia.
 
Având în vedere că misiunea se desfășoară în apropierea căii ferate, circulația feroviară a fost întreruptă, urmând să fie reluată după ridicarea muniției.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.