Stiri calde

Contract de peste 70.000 de leiProiectul „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa” avansează

A fost semnat contractul de prestări servicii pentru întocmirea documentaţiei de scoatere definitivă din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa", informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR) SA.

CNADNR SA a semnat în dată de 10 martie 2015 contractul „Contract de Prestări servicii pentru întocmirea documentaţiei de scoatere definitivă din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa". Valoarea totală a acestui contract este de 71.360 21 lei (fără TVA), din care 85% reprezintă finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană prin Fondul de Coeziune, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Scopul principal al acestui contract este realizarea lucrărilor necesare pentru efectuarea scoaterii din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa" Contractul de prestări servicii a fost atribuit prin achiziţie directă SC CARTOTOP SĂ, având o durată de implementare de 2 luni de la data intrării în vigoare a contractului.

Citeşte şi România va primi 262 milioane de euro pentru autostrada Arad – Timşoara şi pentru varianata de ocolire a Constanţei
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect de hotărâre de Guvern privind finanţarea Variantei de ocolire a municipiului Constanţa

09 Jun 2017 2218

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi a Guvernului. Unul are legătură cu finanţarea Proiectului de construcţie a variantei de ocolire a municipiului Constanţa

30 Mar 2017 1406

Cu răbdarea, treci şi marea, zic cei de la CNADNR Când vom circula pe tot traseul Variantei de ocolire a Constanţei

03 Jul 2013 5074

Mult a fost, puţin mai este Când se va circula pe Varianta de ocolire a Constanţei

21 Mar 2013 2993