Stiri calde

Contract de peste 70.000 de leiProiectul „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa” avansează

A fost semnat contractul de prestări servicii pentru întocmirea documentaţiei de scoatere definitivă din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa", informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR) SA.

CNADNR SA a semnat în dată de 10 martie 2015 contractul „Contract de Prestări servicii pentru întocmirea documentaţiei de scoatere definitivă din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa". Valoarea totală a acestui contract este de 71.360 21 lei (fără TVA), din care 85% reprezintă finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană prin Fondul de Coeziune, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Scopul principal al acestui contract este realizarea lucrărilor necesare pentru efectuarea scoaterii din circuitul agricol a terenurilor care fac obiectul coridorului de expropriere al obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire a municipiului Constanţa" Contractul de prestări servicii a fost atribuit prin achiziţie directă SC CARTOTOP SĂ, având o durată de implementare de 2 luni de la data intrării în vigoare a contractului.

Citeşte şi România va primi 262 milioane de euro pentru autostrada Arad – Timşoara şi pentru varianata de ocolire a Constanţei
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.