Stiri calde

Propunere de arestare preventivă pentru un minor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa, astăzi, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor A.A. pentru săvârşirea a infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată.

Pe 16 septembrie, în intervalul orar 13.30-16.30, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate R.M., situată în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, numărul 324, bloc N3, de unde a sustras un portofel conţinând suma de 3.000 lei.

De asemenea, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce persoana vătămată S. I.-C. se afla în staţia de autobuz din faţa unui supermarket situat pe bulevardul Tomis, din cartierul Tomis III, municipiul Constanţa, a fost deposedată prin violenţă de inculpat împreună cu alte trei persoane rămase neidentificate de un telefon mobil marca NOKIA 5800, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 250 lei.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.