Protest cu avioane de hârtie în faţa Ministerului Finanţelor! „Este timpul să facem Declaraţia 600 să zboare!”

Un protest îndeptat împotriva Declaraţiei 600 va avea loc miercuri, 7 februarie a.c., în Bucureşti, timp  de o oră (începând cu ora 12.00), în faţa Ministerului Finanţelor.

Protestatarii vor face avioane de hârtie din Declaraţia 600, pe care le vor lansa spre sediul ministerului.

Este timpul să facem Declarația 600 să zboare! Este important să ne facem vocea auzită, să cerem o soluție definitivă la haosul creat de Declarația 600. Vom trimite Ministrului Teodorovici declarația 600, dar nu prin intermediul funcționarilor de la ANAF ci pe calea aerului. 

Organizăm un Flash mob! Ne întâlnim miercuri la ora 12 în fața Ministerului Finanțelor, facem avioane de hârtie din Declarația 600 și le lansăm spre sediul Ministerului. Dacă ne strângem suficient de mulți vom organiza un eveniment suficient de vizibil pentru a nu putea fi ignorați de cei din Minister, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului de miercuri.


Pe 31 ianuarie a.c., Guvernul României a adoptat o ordonanţă de urgenţă privind prorogarea termenului de depunere a Declaraţiei 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie.  
 
Declaraţia 600 vizează veniturile extra-salariale din 2017 mai mari de 12 salarii minime brute - 22.800 de lei (din activități independente, chirii, drepturi de autor, din agricultură, etc.) asupra cărora se vor declara şi plăti contribuţiile la pensii şi de sănătate. 

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.