Mii de oameni în stradă, în oraşele României Protest împotriva imunităţii parlamentare, la Constanţa

Mai multe persoane din Constanţa anunţă că vor organiza mâine, la ora 18.00, în faţa Prefecturii Constanţa, un protest împotriva imunităţii politice.
 

„Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei că paravan pentru infractori!
Astăzi, şi Dan Şova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie!”, este mesajul postat de unul dintre administratorii grupului pe pagina de Facebook creată pentru acest protest.

menţionăm că ieri, l ora 19.00, în Piața Universității din București se adunaseră câteva sute de persoane care scandau: ”Nu se mai poate, vrem anticipate!”, ”Ponta, nu uita, o să mergi la DNA”, ”DNA curăță politica!”, ”Victor Ponta și ai lui sunt penalii neamului!” și aveau afișate mesaje ca: ”Parlament penal, Marș la Tribunal”, ”Nu Șovăim, vrem dreptate!”, ”Libertate, egalitate, imunitate”, ”Dan Ș-O VA lua”.
 
Mâine, de la ora 18.00, proteste vor avea loc şi la Bucureşti, Cluj, Sibiu, Timişoara, iaşi, Bacău, Braşov şi Oradea. La aceste manifestaţii şi-au anunţat participarea, până în prezent, peste 1.500 de persoane.

Sursă foto: facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Daniel

26 Mar, 2015 08:41

ACUM< SAU NICIODATA !!!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.