Protestul agenților de poliție din Braşov s-a încheiat. Marian Godină nu a participat

Protestul agenților de poliție, desfășurat astăzi, în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ Brașov) și la care au participat câteva zeci de polițiști din București și județele Dolj, Mureș și Galați, s-a încheiat la ora 15.00, după două ore, fără incidente.
 
Polițistul brașovean Marian Godină, care a susținut săptămâna trecută pe un site de socializare că la IPJ Brașov au loc o serie de abuzuri asupra polițiștilor din partea conducerii inspectoratului, nu a fost prezent la acțiunea de protest. Protestatarii au avut mesaje de susținere pentru acesta, ei afișând și o pancartă pe care scria "Și eu sunt Godină. Jos corupția din Poliție". Ei s-au manifestat pe durata protestului scandând lozinci, claxonând și sunând din fluiere folosite de agenții de circulație.
 
Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Iulian Surugiu, a declarat, după ce a ieșit de la întâlnirea cu conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, la care presa nu a avut acces, că a fost dezamăgit de atitudinea afișată de cei din conducerea inspectoratului, însă semnalul de alarmă privind reforma în instituție trebuie înțeles de către ministrul de Interne.
 
"Din păcate, mentalitatea, mentalitatea și iarăși mentalitatea. Aceeași atitudine obișnuită pentru dânșii, dar neînțeleasă de agenții de poliție. Domnul Aron (n.r. șeful IPJ Brașov care și-a depus cererea pentru pensionare la sfârșitul săptămânii trecute) a recunoscut că sistemul trebuie schimbat și cred că venirea noastră aici este un semnal de alarmă. Dacă ministrul de Interne îl va înțelege, este bine, dacă nu, va trebui să tragem alte semnale de alarmă în alte părți. Până la urmă, ministrul de Interne trebuie să facă reforma. Avem multă birocrație în Poliția Română, foarte mulți oameni care stau în birou, care cer rapoarte, care plimbă hârtii pentru salarii mult mai mari decât cei care protestează în stradă", a punctat liderul de sindica, citat de Agerpres.
 
Referitor la întâlnirea dintre liderii de sindicat și conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul șef Liviu Naghi, a declarat că problemele ridicate în legătură cu cariera profesională respectiv, deficitul de personal, selecția de personal pentru structurile ministerului precum și egalitatea de șanse între agenți și ofițerii de poliție vor fi aduse la cunoștința forurilor superioare.
 
El a adăugat și că s-a dispus de către conducerea IPJ efectuarea unui control în privința situației apărute în campusul universitar al Universității Transivania, unde șeful biroului de poliție din campus a fost acuzat că a avut comportament neadecvat față de unele studente și că a montat camere de supraveghere,


sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul Marian Godină și soția sa au devenit părinți. Ce nume va purta fetița lor

02 Jul 2022 1876

Godină, despre scrisoarea plină de greșeli a unei învățătoare „Nu vezi nicio problemă că o învățătoare nu face acordul între subiect și predicat, nu știe când să scrie "copiii" cu trei i ?“

29 May 2022 2101

Calculul simplu făcut de Marian Godină pentru cei care stau la cozi la benzinării. "Să se calculeze ce economie a făcut Gicu"

09 Mar 2022 2470

Marian Godină și-a prezentat colecția de animale "El e Iancu, zis și puiul de câine" (VIDEO)

16 Feb 2022 2591

Marian Godină a anunțat cât a câștigat în luna ianuarie, după 16 ani în Poliția Română. "Bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica"

14 Feb 2022 2164

Județul Brașov Chirurg, prins în flagrant în timp ce primea mita pentru o operație

03 Nov 2021 1316

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

05 Jan 2021 3079

Cum îl ceartă Marian Godină pe șeful lui direct. Vezi motivul

16 Oct 2019 2580

Polițistul Marian Godină, un nou mesaj după proteste „Măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin“

14 Aug 2018 4883

Messi și Cristiano Ronaldo, eliminați de la Campionatul Mondial. Portugalia, învinsă de Uruguay

30 Jun 2018 2829

Marian Godină, postare amuzantă pe Facebook

27 May 2018 2874

Polițistul Marian Godină și iubita lui s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa în ziua nunții

19 May 2018 3085

Contul de Facebook al polițistului Marian Godină, blocat

03 Feb 2018 2701

Apel umanitar lansat de Marian Godină. O polițistă, mamă a unui băiețel de un an are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

24 Jan 2018 3246

Reacţia incredibilă a lui Marian Godină când a aflat că presupusul pedofil ar fi poliţist

08 Jan 2018 4091