PSD a decis Mircea Geoană exclus din partid

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întâlnit în acestă seară, pentru a decide asupra propunerii de excludere din partid a fostului preşedinte al PSD, propunere formulată săptămâna trecută de Comisia de integritate. Înainte de şedinţă Mircea Geoană declara că, în opinia sa, convocarea CEx nu este despre soarta sa în partid, ci despre direcţia pe care PSD o va urma în viitor. „Regret că, în loc să vorbim despre soluţii pentru România, PSD este preocupat într-un astfel de scandal, care în continuare nu înţeleg de unde a pornit. Poate voi afla mai multe după şedinţa CEx pentru că nimeni nu ştie de unde a plecat acest scandal şi cine l-a amplificat sau cu ce scop l-a amplificat. Mă duc (la şedinţa CEx -n.r.) plin de calm şi de încredere, ca un om care a condus acest partid timp de cinci ani. Doresc să am o întâlnire clară, netă şi în care să ne spunem adevărul unii altora. Dacă e ceva care să îmi fie reproşat, să îmi fie spus, nu inventat. Din punctul meu de vedere, această întâlnire nu este despre Mircea Geoană sau despre soarta mea în partid, ci despre soarta acestui partid. Această întâlnire nu este despre excludere, ci despre direcţia în care merge PSD-ul", a spus Geoană. Preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, şi-a anunţat, marţi, demisia din partid. Popescu şi-a anunţat demisia în cardul CEx al PSD.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 282

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 281

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 504

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 682

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 546

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 652

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 709

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 508

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 577

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 554

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 772

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3400

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14111

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 930

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 932