Radu Mazăre a plecat să se dea cu caiacul (galerie foto+video)

Primarul Constanţei Radu Mazăre a plecat de la Primărie să se relaxeze plimbându-se cu caiacul. Edilul şef al Constanţei a ajuns în urmă cu câteva minute la debarcaderul din zona Cazino pentru o şedinţă de relaxare cu caiacul pe lacul Siutghiol.

După ce a făcut o tură, Radu Mazăre s-a întors la mal şi a stat de vorbă cu jurnaliştii. Întrebat cum e apa, el a spus că „Apa e în spate“.

A reluat povestea percheziţiilor spunând că atunci când a plecat de acasă şi-a luat la revedere de la mama sa şi de la iubite.

„Când am plecat de acasă mi-am luat la revedere de la mama şi de la iubite şi dacă mă ridică asta este, dacă nu, mă dau cu caiacul. Nu îmi făcusem bagajele, dar mi-am luat haine groase“, a declarat primarul Constanţei.

De asemenea, Radu Mazăre a precizat că l-a emoţionat femeia care l-a aşteptat la ieşirea din Primărie.

„E adevărat că mă făcusem băţ  în Primărie, dar m-a înmuiat până la lacrimi femeia aceea care a spus că a luat două mere şi o sticlă de apă şi că dacă mă iau ea moare“, a precizat primarul Constanţei.

La ieşirea din sediul Primăriei, Mazăre a declarat că se duce să facă o tură cu caiacul pentru că este liber şi este frumos afară.

Primarul a mai spus că i-a întrebat pe anchetatori dacă este nevoie să participe şi el la percheziţii, care vor fi de lungă durată, având în vedere că sunt căutate mii de documente pentru contracte încheiate începând cu 2007, iar ofiţerii judiciari i-au răspuns că nu este necesară prezenţa sa.


„Sunt mii de documente, acţiune care durează. I-am întrebat pe procurori: «mă luaţi, nu mă luaţi?». Mi-au zis «nu, că n-am venit să vă luăm». I-am întrebat dacă pot să plec, le-am spus că este viceprimarul, semnează el (procesele-verbale pentru predarea documentelor -n.r.). (...) Având în vedere că sunt liber astăzi, fac o tură cu caiacul, poate mâine nu mai apuc“, a mai spus Mazăre.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.