Cum petrec Paştele cei reţinuţi la „beciul domnesc“ Radu Mazăre a putut asista la slujba de Înviere

 

Arestul Central al Capitalei s-a umplut de personaje cu nume sonore care, vrând-nevrând, şi-au petrecut noaptea de Înviere nu în vreun loc exotic, ci în spatele gratiilor.

La „Beciul Domnesc”, se află în arest preventiv mai multe persoane importante, precum foştii miniştri Elena Udrea, Darius Vâlcov sau Theodor Nicolescu. Alături de ei se mai află şi primarii suspendaţi Radu Mazăre, Marian Vanghelie şi Gheorghe Ştefan. Tot în arest preventiv este şi Horia Georgescu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, dar şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, tranmiste PSNews.ro.

Arestaţii de lux nu au primit din partea autorităţilor nici friptură de miel, nici cozonac şi nici ouă roşii, ci au avut parte de meniul standard din arest, însă familiile lor au utut să le pună la pachet produsele tradiţionale, potrivit Adevărul.

Cei aflați în Arestul Capitalei nu au putut merge la biserică pentru a participa la slujba de Înviere sau la cea din prima zi de Paşte, însă, cu toate acestea, Radu Mazăre, Elena Udrea sau Darius Vâlcov au avut ocazia să participe la slujba de Înviere, pentru că sediul arestului se află la câteva străzi de Patriarhie, iar noaptea, când e linişte, cei aflaţi în arest la „beeciul domnesc“ au putut auzi, cu sau fără voia lor,  celebrul îndemn „Veniţi să luaţi Lumină!”, fără a putea însă aprinde vreo lumânare, se mai arată pe site-ul PSNews. ro

Sursa: PSNews.ro
Sursa foto: RomaniaTV.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.