Radu Volcinschi a primit vizita unei delegaţii din Turcia

Prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi a primit azi vizita unei delegaţii din Provincia Kastamonu  - Republica Turcia. Delegaţia a fost formată din Erdoğan Bektaş, guvernator al Provinciei Kastamonu, Excelenţa Sa, Ali Bozcalişkan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa, respectiv Excelenţa Sa, Ŏzgen Topçu, viceconsul al Republicii Turcia la Constanţa.

Guvernatorul Provinciei Kastamonu, Erdoğan Bektaş, consideră că legăturile cu orașele port la Marea Neagră trebuie întărite. Vizita guvernatorulului Provinciei Kastamonu, Erdoğan Bektaş, la Prefectura Constanța, este strâns legată de lucrările proiectului ”Development of Outdoor Adventure Tourism Network in Black Sea Region (DOOA)”, care se desfășoară în aceste zile la Constanța. Prin acest proiect se dorește dezvoltarea reţelei turismului de aventură. Erdoğan Bektaş a spus că Provincia Kastamonu are un mare potenţial pentru turismul de aventură, centre de schi, cascade, și multe alte posibilitati de distracţie. El a precizat că dorește ca vecinii și partenerii din proiect să cunoască cât mai bine regiunea.

Radu Volcinschi, prefectul județului Constanța, a spus că interesul comun este acela de a fi cât mai dezvoltate relațiile bilaterale, afirmând totodată că tot ceea ce construiesc împreună, România și Turcia va duce implicit la o mai mare valorificare a potențialului celor două zone. Prefectul Radu Volcinschi a menționat că nu numai turismul trebuie să fie componenta care leagă cele două regiuni, el precizând că județul Constanța are un potențial foarte mare din punct de vedere al agriculturii, dar și economic, amintind Portul Constanța și Canalul Dunăre - Marea Neagră unde se pot dezvolta proiecte foarte importante. Excelenţa Sa, Ali Bozcalişkan, Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa consideră că șoselele nu sunt suficiente și că trebuie mers mai departe, cum ar fi dezvoltarea căilor de comunicaţie, atât pe calea apei, cât şi pe cea a aerului. El a spus că deja la nivelul transportului aerian, numărul curselor de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu va fi suplimentat, ceea ce va conduce la creștere a numărului de turiști. Totodată, a mulțumit pentru facilităţile care li se  acordă cetăţenilor turci, apreciind că trebuie continuate demersurile și pentru înființarea liniei de feribot

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Renunţă la repartiţie! Desi are casă din 2009, directorul Primăriei Constanţa, Radu Volcinschi a primit ieri repartiţie de garsonieră ANL (document)

02 Feb 2017 4849

La o lună de la alegeri, primarul uită de transparenţă! Făgădău a cerut personal transferul lui Volcinschi şi al lui Chiţoiu la Primărie

12 Jul 2016 12185

UPDATE. Exclusiv Lovitură dură pentru Nicuşor Constantinescu. Medicii intervin de urgenţă în sala de judecată (video)

02 Jun 2016 5971

Patru morţi de ziua ISU Iată în ce stadiu se află cercetările din dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol! (galerie foto)

20 Apr 2016 2740

Foştii prefecţi de Constanţa Liviu Brăiloiu şi Radu Volcinschi ar putea fi audiaţi de judecători în dosarul CMZ

17 Mar 2016 3196

După 7 ani în “Tibetul guvernamental” Adrian Nicolaescu se întoarce în Prefectura Constanţa (documente)

03 Mar 2016 4944

UPDATE 4. Nicușor Constantinescu, la căpătâiul fostului său coleg Trupul neînsuflețit al consilierului județean Stelian Nicolae Fronescu a părăsit CJC (galerie foto)

30 Jul 2015 4189

Actualmente prefect, fost administrator de firmă Constantin Ion, afacerist de cursă lungă alături de Cristinel Dragomir sau Ionuţ Pripişi (documente)

23 Jan 2015 8669

Guvernul a numit un prefect temporar la Constanţa

21 Jan 2015 3298

Surse PSD Constanţa are o propunere pentru funcţia de prefect

28 Dec 2014 3625

Harry Boiagian - UNPR „Dacă mi se va propune funcţia de prefect al judeţului Constanţa, voi accepta”

23 Dec 2014 2675

Suprefectul Levent Accoium prea atribuțiile de prefect al județului Constanța

18 Dec 2014 2583

Reprezentanții Prefecturii Constanța „Radu Volcinschi și cancelaria sa pleacă. Subprefecții rămân pe funcții“

18 Dec 2014 3577

Este oficial Iată Monitorul Oficial prin care a fost demis prefectul Radu Volcinschi

18 Dec 2014 2293

Radu Volcinschi, demis după prăbușirea elicopterului SMURD Iată galeria prefecţilor de Constanţa, din 1990 până în prezent

18 Dec 2014 4738