Rămaşi fără sprijinul PSD Prefectura Constanța a decis încetarea mandatelor pentru doi foşti viceprimari

 
Având în vedere sesizările Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, înregistrate la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa prin care a fost comunicată pierderea calităţii de membrii ai partidului pentru următorii: Moisei Ion (fost viceprimar), Florea Ion (Tuzla), Şlincu Adriana (fost viceprimar), Picoiu Adrian (Techirghiol), Oprea Dumitru Ciprian (Costineşti) şi Toth Alexandru (Cernavodă), Prefectul Judeţului Constanţa, domnul Adrian Viorel Nicolaescu, a emis Ordinele nr. 176,177,181,186,189,190,/2016 prin care se constată încetarea de drept a mandatelor consilierilor locali din cadrul Consiliilor Locale ale localităţilor Tuzla, Techirghiol, Costineşti şi Cernavodă.   
 
Ordinele au fost emise în temeiul prevederilor art.9, alin.(2) litera h^1, ale art.12, alin.(3) din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare precum şi ale art.26, alin.(1) din Legea nr. 340/2004 privind prefectul şi instituţia prefectului.
         
Ca urmare a pierderii calităţii de membrii ai partidului politic pe a cărui listă au fost aleşi, locurile de consilieri locali se declară vacante. 
         
Serviciul Juridic - Achiziţii a comunicat prezentele Ordine factorilor interesaţi pentru ducerea lor la îndeplinire.
         
Prezentele Ordine pot fi atacate în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Ion Moisei a fost pentru foarte scurtă vreme viceprimar cu atribuții de primar al comunei Tuzla, în perioada în care actualul viceprimar, Reșit Taner se afla în arest.
 
Adriana Şlincu a fost viceprimarul orașului Techirghiol până în anul 2014. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.