Recidivist Bogdan Chiriac, un tânăr din Cernavodă, arestat preventiv pentru furt calificat

Polițiștii orașului Cernavodă au fost sesizați, în seara de 27 octombrie, în jurul orei 23.28, că un individ a pătruns într-un magazin din Cernavodă cu program non stop, de unde, profitând de starea de neatenţie a vânzătoarei, a sustras de pe o tejghea o cutie metalică în care se aflau încasările societăţii, respectiv 1.100 lei.
 
Suspectul a fost identificat, ieri, ca fiind Bogdan Chiriac, în vârstă de 22 de ani, din Cernavodă. El a fost reținut, azi, de polițiștii din cernavodă și procurorii Parchetului Medgidia, care anchetează cazul. Tot azi, el a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare, iar judecătorul a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale, figurând în cazierul judiciar cu teri condamnări pentru infracțiuni contra patrimoniului, fiind liberat condiționat în aprilie 2014. Bogdan Chiriac mai are un dosar penal, fiind trimis, la 4 iunie, în judecată pentru patru infracțiuni de furt și furt calificat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.