Reproşurile lui Nicuşor Constantinescu la adresa conducerii Telegraf „Ați dat interviuri cu domnul vicepreședinte Dragomir (...) că parcă el nu a votat alături cu mine consiliile” (interceptări + video)


Şeful suspendat al CJC face unele referiri la subalternul său, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir, fiind nemulţumit de prezenţa sa în presa locală. Mai exact, în canalele media deţinute de trustul de presă controlat de prietenul său, Sorin Strutinsky.
Potrivit unor interceptări publicate de ziarista Sorina Matei pe pagina sa de Facebook, preşedintele suspendat al CJC făcea presiuni în mass-media.

„La data de 12 martie 2015, ora 11:45:50, Constantinescu a apelat-o telefonic pe Monalisa Popa, directorul ziarului Telegraf, căreia i-a imputat lipsa de implicare a cotidianului în sprijinirea poziţiei sale:

Nicușor Constantinescu: Băi, Mona, ce se întâmplă la voi acolo, mă? Eu… M-ați dat luni un material, două pagini mari cu ce mi s-a întâmplat mie și mai departe nu mai scrie nimeni nimica, mă, mânca-ți-aș, zici că… totul e ok! Scriu doar ăștia care mănâncă căcat de mine și de Sorin și de Mazăre! Nu se poate! Chiar așa, trebuie să vă spun, eu nu pot să fac conferință de presă, dar când l-a reținut pe Strutinsky și l-a arestat, am făcut o conferință de presă publică! 
Monalisa Popa: Da, da, da...
Nicușor Constantinescu: Care ar trebui reluată în permanență ca și temă, da?! Pe urmă ați fost controlați voi, Telegraf Advertising (n.r.citeşte Procurorii DNA, în „pelerinaj“ la Primăria lui Mazăre, Soti Cable Neptun şi Telegraf Advertising (galerie foto) ), toate firmele astea, de către DNA ! Pe urmă a apărut în dosarul meu acest lucru da? Și la TV Neptun, Soti, și la Telegraf, că eu aș fi făcut! Voi nu scrieți nimic din chestiile astea? Că sunt docu… Scriu ăștia din rechizitoriu din ZIUA de Constanța (n.r. Categorie Rechizitoriu) citeşte și din alte publicații pro acestui... sistem care ne urăște, și voi nu faceți?! Ce ați dat? Eu stau acasă și citesc în fiecare zi! Ați dat luni o pagină jumate și atât! Și în rest, ați dat interviuri cu dl. vicepreședinte Dragomir, care... ce șmecher este el, că parcă el nu a votat alături cu mine consiliile… și hotărârile de consiliu pe care sunt acuzat! El nu poate fi întrebat: „Băi, dar tu ai votat ilegal programele de sport pentru volei, pentru handbal, rugby? Ai votat penal, ca Constantinescu? Matale, domnu’ cutare, ai votat penal hotărârea cutare? Nu ești la fel de vinovat, dacă e să fie cineva vinovat, ca și președintele, tu, vicepreședinte, și ceilalți consilieri județeni? (n.r. „Cronica“ unui final aşteptat:Nicuşor Constantinescu, „trădat“ din interior? (video))
Monalisa Popa: Am înțeles...”

VEZI AICI video inedit: Cristinel Dragomir despre Nicuşor Consstantinescu: Deci, ca să înţelegi, 90 la sută din actele semnate în Consiliu, în ultimii patru ani, erau semnate numai (n.r. cu accent pe „numai“) de el! Deci, fără alte semnături! Noi l-am lăsat, că legea... nu ai ce să faci, decât să te duci să-l torni! Înţelegi? Îţi dai seama unde am ajuns! 


Citeşte şi
Rechizitoriu Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu alături de alte 18 persoane (document)

Rechizitoriu: Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)
Rechizitoriu Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 726

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1002

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1376

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1537

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 882

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1464

Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța Niţeanu Voichiţa Mihaela este noul judecător al dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Noul termen, februarie 2024

26 Nov 2023 910

Înalta Curte a decis! Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu rămâne la Tribunalul Constanța!

23 Nov 2023 798

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

08 Nov 2023 1301

Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

01 Nov 2023 1022

Insolvență de răsunet la Constanța! Este vizată Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

19 Oct 2023 2231

DNA Constanța cere, la Înalta Curte, rejudecarea dosarului Combat Press!

17 Oct 2023 1045

Mazăre și Nicușor, citați în 2024 la Judecătoria Constanța!

24 Sep 2023 1362