Stiri calde

Restricţii de circulaţie de Ziua Marinei Române. Interdicție totală a accesului pe bulevardul Regina Elisabeta

În ziua de 15.08.2018, circulația autovehiculelor va fi închisă începând cu ora 07:00, după cum urmează: Poarta 3, Poarta 1, intersecția bulevardului Termele Romane cu strada Traian, str. Negru Vodă, str. Ecaterina Varga, str. Mircea cel Bătrân, iar traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară, începând cu ora 07:00, pe traseul Poarta 2 - strada Termele Romane - Poarta 1 - bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu -  Portul turistic Tomis.
Accesul riveranilor se va realiza prin prezentarea unui act de identitate care dovedește că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona în care au fost impuse restricții de circulație, cu interdicția totală a accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.
Accesul taximetrelor, mijloacelor de transport (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) va fi interzis, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice/persoanelor invitate/acreditate să participe la acest eveniment.
Recomandăm constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Restricții de circulație de Bobotează, la Constanța. Mai multe străzi vor fi închise

02 Jan 2019 801

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară. Pe Autostrada Soarelui se efectuează lucrări de reparații

08 Nov 2018 292

Atenție șoferi dacă porniți la drum. Sunt restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară

27 Oct 2018 360

Atenție șoferi. Sunt restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară

17 Oct 2018 257

Constanţa. Restricţii de circulaţie cu prilejul evenimentelor dedicate Zilei Marinei Române

13 Aug 2018 1902

Restricţii de circulaţie pe Autostrada A2. Cât vor dura

26 Jul 2018 540

Cum se criculă, la această oră, în țară. Drumuri naţionale cu circulaţia oprită

22 Jul 2018 453